Reclamă

Dă-i unui influencer mulți urmăritori și așa afli caracterul lui adevărat, pe acest principiu s-ar putea baza cele mai recente evenimente care o au în centrul atenției pe Andreea Corb. Influencera a fost invitată la „Urban Flex”, podcastul lui Otravă de la ZU, iar replicile ei i-au umilit pe cei care, odată, obișnuiau să-i dea like.

Cu cât ești mai sus, cu atât căderea este mai dură, iar de asta se va convinge Andreea Corb, influencera care, de la cerșitul de like-uri și follow pentru a prinde campanii a ajuns să își umilească urmăritorii cu doar câteva fraze. Invitată în podcastul lui Otravă, aceasta a vorbit despre superficialitate și despre cât de limitați erau colegii ei de facultate.

@chipsurilidl shes not like the others girls, shes sooo wildd and different 😩😩 #andreeacorb #podcast ♬ original sound – 🧟‍♀️

Cei care o urmăresc de multă vreme pe Andreea, știu foarte bine că celebritatea ei a venit în timp și doar cu ajutorul celor pe care acum îi calcă în picioare. În podcastul respectiv, Andreea se leagă de cei care stau la cămin și spune că nu înțelege de ce toți vor să pară că asta e ceva „mișto”, când nu este.

@enache407 @andreeacorb mc combo la pachet pwp #fy #fyp ♬ original sound – Enache

Andreea Corb a gafat-o de data asta

Cei din online s-u au aprins imediat, iar pe TikTok, influencera a început să fie taxată de fanii ei care au rămas cu un gust amar după acest podcast. Ba mai mult, internauții sunt de părere că o persoană care are prima postare pe Instagram cu momentul în care și-a cumpărat o geantă Louis Vuitton în Dubai nu are dreptul să vorbească despre superficialitate.

@clasas.ro #studentlife #stefaniasclassintelligence #andreeacorb #profademate ♬ original sound – ClasaS

Pentru cine nu o cunoaște pe Andreea Corb, aceasta este o influenceră de 20 de ani care și-a început cariera gătind pentru tiktokeri faimoși. Apoi, după ce a văzut că se fac bani din online, a început să facă live-uri pe TikTok și să ceară în disperare follow pentru a ajunge celebră. Ei bine, se pare că, între timp, i-a și reușit.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro