Reclamă

De aproape o săptămână, Carmen Iohannis se află alături de Klaus în turneu în Africa. Dincolo de faptul că întreaga țară este revoltată pe decizia lor de a pleca tocmai acum, când nimic nu merge bine, Prima Doamnă a reușit să atragă atenția cu ținutele ei. La fel ca și președintele, de altfel, doamna Carmen nu s-a sfiit să se afișeze cu piese scumpe.

Carmen Iohannis îl însoțește pe Klaus Iohannis în așa zisa vizită oficială pentru a pune la punct relațiile dintre România și Africa. Mai degrabă, din imaginile pe care le postează, cuplul prezidențial pare că este într-o vacanță la capătul lumii și se distrează de minune.

Lui Klaus Iohannis nu îi pasă că românii abia trăiesc de pe o zi pe alta și că multe dintre probleme nu au nicio rezolvare. Președintele a ales să se urce într-un avion privat care ne costă o avere și să zboare în Africa. Se pare că Iohannis avea nevoie de o astfel de escapadă și, pentru că tot se află acolo, a ales să profite de ocazie.

Cine se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis din Africa. Prima Doamnă a făcut gafă după gafă

Hainele lui Carmen Iohannis sunt create de o fostă artistă

Zilele acestea, Carmen și Klaus au mers în safari, acolo unde ținutele lor au atras atenția tuturor. Cu sau fără voia lor, cei doi au reușit să îi sfideze pe africani cu hainele lor scumpe. Klaus Iohannis a purtat o geacă care valorează cât opt salarii minime din Kenya, dar nici Carmen nu s-a lăsat mai prejos.

Prima Doamnă a României a purtat mereu piese scumpe, inclusiv o curea semnată de Louis Vuitton care însumează, din nou, câteva salarii minime primite de africani.

Potrivit postărilor din online, responsabil de ținutele cu care Carmen s-a afișat în Africa este un atelier de creație de la noi din țară. Atelierul se numește Maria Marinescu, iar toate hainele au fost create special pentru vizita lui Carmen în Africa. Maria Marinescu este cunoscută în domeniul modei, după ce, o bună vreme a cochetat cu muzica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariamarinescu.ro)


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro