Reclamă

Bianca Drăgușanu face ce face și atrage banii ca un magnet. Diva a muncit mult până a ajuns în acest punct în care nici măcar nu se mai uită la banii pe care îl cheltuie. Și nu este de mirare, având în vedere că, fără prea mult efort, primește sume considerabile pe bani pe lună.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care a înțeles demult cât de importantă este imaginea de persoană publică. Ajunsă la Capitală cu dorințe mari, vedeta a făcut tot posibilul pentru a-și îndeplini tot ce și-a propus. Drumul spre celebritate nu a fost deloc unul ușor, dar a meritat din plin.

În prezent, Bianca lucrează cu unele dintre cele mai mari branduri de la noi, iar imaginea ei nu este deloc una ieftină. Campaniile publicitare sunt cele care îi aduc foarte mulți bani, dar se pare că vedeta nu aruncă cu ei în stânga și în dreapta. Dincolo de mofturile ei, diva a reușită să facă și câteva investiții profitabile.

„Îmi vin 5.000 de euro pe lună fără să ridic din pat”. Cum își rotunjește Bianca Drăgușanu veniturile
Social media

Bianca Drăgușanu are noroc la bani

Anul acesta, Bianca Drăgușanu a luat una dintre cele mai importante decizii din viața ei și s-a hotărât să investească banii într-un apartament din Dubai. Vedeta nu are de gând să se mute acolo, ci doar să stea o săptămână, maxim două cât este în vacanță.

Momentan, Bianca nu s-a dus deloc în Dubai să vadă cum arată locuința ei, dar, plănuiește să facă asta de Crăciun și de Revelion, când va pleca cu fiica și cu mama ei.

Diva nu își face griji nici în restul anului, căci este convinsă că apartamentul ei va aduce profit lunar. Aceasta are de gând să îl listeze pe site-urile de închiriere în regim hotelier și se așteaptă să primească, cel puțin, 5.000 de euro lunar. Bianca a investit o sumă destul de mare în acest apartament, dar a știut că nu are cum să dea greș.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro