Reclamă

Acum câteva luni, Oana Matache a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a afișat la brațul uui bărbat, altul decât soțul ei. Sora Deliei a divorțat, iar la scurt timp s-a afișat cu Radu Siffredi, noul ei iubit. Relația lor a fost una destul de controversată în ochiul publicului, dar, se pare că de durată.

La început, atunci când Oana Matache a anunțat că noul ei iubit este Radu Siffredi, multă lume s-a scandalizat, inclusiv familia ei. Mama Oanei nu a fost deloc de acord cu Radu și l-a considerat nepotrivit pentru fiica ei, dar și pentru nepoții săi. Ei bine, apele s-au mai calmat și se pare că Radu a fost acceptat.

Ba mai mult, Delia a uitat și ea când Oana o jignea în mod public, iar acum au scos o piesă împreună. Marketingul e marketing, așa că Oana și Radu au decis să le arate tuturor că sunt un cuplu puternic, sunt făcuți unul pentru celălalt și nimeni și nimic nu îi poate despărți.

Sora Deliei își testează relația cu Radu Siffredi la TV. Ce alte cupluri au acceptat provocarea „Power Couple”
social media

Ce cupluri s-au testat în Malta

Cei de la Antena 1 pregătesc o nouă emisiune, un fel de „America Express”, dar doar pentru cupluri. Formatul s-a filmat deja în Malta, iar prezentator este nimeni altul decât Dani Oțil. „Power Couple” este noul pariu din grila de programe și se pare că nu a fost nevoie de prea multe căutări pentru cupluri dornice.

Oana Matache și Radu Siffredi se vor lupta cu multe cupluri celebre în încercare de a le arăta celor de acasă că sunt puternici. Printre cei care au spus da provocării „Power Couple” se mai numără Lino Golden și Sara, Tudor și Ana Ionescu, CRBL și Elena,  Eliza și Cosmin Natanticu, Cristi și Gabriela Iacob, Daiana Anghel și soțul ei, Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina și Roxana Blenche și Cătălin.

Momentan, cei din producție nu au anunțat data oficială a lansării noii emisiuni.

Sora Deliei își testează relația cu Radu Siffredi la TV. Ce alte cupluri au acceptat provocarea „Power Couple”
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro