Reclamă

Cine a spus că în lumea maneliștilor totul este numai lapte și miere, s-a înșelat. De câteva zile, în industria manelelor a izbucnit un conflict la care nimeni nu se aștepta. Protagoniștii sunt Jador și Florin Salam, iar totul ar fi pornit de la una dintre piesele din repertoriul „Regelui manelelor”.

Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, iar fanii îl susțin în tot ceea ce face. De-a lungul timpului, acesta a încercat să stea cât mai departe de scandaluri și pare că a reușit, dar, chiar dacă nu le provoacă el, se pare că unii colegi de breaslă sunt deranjați de atitudinea lui.

Florin Salam, căci despre el este vorba, se pare că este foarte deranjat de faptul că Jador îi cântă unele piese în concerte și spectacole. Deși în lumea maneliștilor se practică astfel de gesturi, Florin Salam a ajuns la concluzia că nu mai vrea să tolereze asta.

Scandal în lumea muzicii. Florin Salam și Jador sunt la cuțite. „Nu o să-ți mai cânt melodiile”
Arhivă presă

Manelistul i-a trimis imediat un mesaj lui Jador, iar artistul nu a stat prea mult pe gânduri și s-a apărat. Jador a recunoscut că au fost multe dăți în care a cântat melodiile lui Salam, dar asta doar pentru că îl respectă și este unul dintre idolii lui, încă de când era mic.

Jador: „Îmi pare rău că te-am deranjat”

Însă, din cauza faptului că Salam s-a supărat pe el, Jador a promis în fața tuturor că nu va mai face asta și că nu va mai cânta niciodată, nimic de la Florin. Fanii au fost surprinși să vadă că Florin Salam a reacționat așa, mai ales că și el a cântat piese de la Jador la nunți sau concerte.

Scandal în lumea muzicii. Florin Salam și Jador sunt la cuțite. „Nu o să-ți mai cânt melodiile”
Social media

Admiratorii lui Jador au sărit imediat în apărarea lui și cred că Florin Salam a reacționat așa pentru că este invidios pe succesul lui Jador și pe faptul că el cântă piesele mai bine.

„Am un mesaj foarte important. Din păcate, l-am deranjat pe un om pe care îl iubesc din toată inima, pe care îl respect, îi respect munca, îi respect cariera, îl iubesc din toată inima mea și sunt fanul lui de când mă știu eu. Îmi cer scuze față de tine, Florin Salam, iartă-mă dacă te-am deranjat că ți-am cântat melodiile.

Ți le-am cântat pentru că te iubesc, pentru mine ești o legendă. Îmi pare rău că ți-am cântat muzica. Îți promit că dacă te deranjează, nu o să-ți mai cânt melodiile la evenimente. Iartă-mă!”

@jadorNu o sa iti mai cant melodiile la evenimente Iarta-ma daca te-am suparat!

♬ Anlatamam – Toygar Işıklı


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro