Reclamă

Din păcate, în ultima vreme a crescut mai mult ca niciodată consumul de droguri în rândul copiilor. Zeci de părinți au ajuns la capătul puterilor și nu mai știu cum să își controleze copiii. De la unele substanțe interzise pe care le consumă, unii dintre ei se transformă și sunt de nerecunoscut.

Consumul de droguri reprezintă o reală problemă în rândul tinerilor de la noi din țară. În ultima vreme, procurarea de substanțe interzise este mai facilă ca niciodată și, din dorința de a epata și de a fi în rând cu ceilalți, mulți cad în plasa drogurilor.

Din păcate, nu doar copiii sunt cei care suferă, ci și părinții lor. De cele mai multe ori, familiile sunt depășite de situație și nu știu ce să mai facă pentru a-și aduce copiii pe calea cea bună. Mulți dintre ei apelează la ajutor specializat, în speranța că totul va reveni la normal, dar nicio șansă.

Cazurile de copii minori care se distrug de la consumul de droguri au început să fie din ce în ce mai numeroase, iar social media joacă un rol destul de important în această problemă. Vedetele pe care mulți tineri le urmăresc au fost prinse în ultima vreme drogate, ceea ce îi face pe mulți să creadă că acesta este ingredientul spre succes și popularitate.

Copiii, victimele drogurilor. Mărturia sfâșietoare a mamei unei minore dependente de amfetamină
arhivă presă

Apelul disperat al unei mămici

Recent, în cadrul unui eveniment dedicat consumului de droguri în rândul adolescenților, o mamă a acceptat să spună povestea ei și a fiicei sale pe care nu o mai recunoaște din cauza consumului de amfetamină. Copila, o adolescentă extrem de inteligentă și cuminte a ajuns să consume droguri, iar acum, viața ei s-a transformat radical.

Femeia a ajuns cu fiica ei la spital, iar acum, este nevoită să o țină în casă cu forța pentru a o proteja. Aceasta spune că a încercat totul și pare că nimic nu o mai poate salva pe tânără.

„Copilul meu este dependent de amfetamină. Acum, este cu tatăl el în cameră, închisă în casă de frică să nu ia droguri. Acum trei zile am fost cu ea internată în spital, legată de pat, sedată ca să reziste. Sunt la capătul puterilor, am încercat tot, timp de un an de zile.

Am internat-o în spital, am chemat poliția, salvarea, copilul meu de la metamfetamine este violent cu noi, rupe tot în casă, se distruge pe ea. A fost un copil minunat, foarte minunat și foarte inteligent. Inteligența a adus-o în încercarea de a atrage atenția. Problema este că n-am găsit soluții.”

@showbizz22_22 #foryou #goviral #romaniaviral #pentrutine ♬ sunet original – SHOWBIZZ_22@


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro