Reclamă

Nimeni și nimic nu se poate pune în fața lui Gigi Becali atunci când se grăbește să ajungă undeva. Latifundiarul din Pipera nu mai ține cont de nimic, așa că în această dimineața a fost surprins în timp ce circula fără niciun stres pe linia de tramvai.

Gigi Becali face ce face și ajunge, din nou, în atenția fanilor. Aproape că nu este zi în care acesta să nu iasă în evidență cu ceva, iar azi, se pare că a demonstrat că nu ține cont de nimeni și de nimic, mai ales dacă are treburi urgente de rezolvat.

Latifundiarul din Pipera poate fi văzut constant pe străzile din Capitală la volanul mașinilor sale scumpe. Și, pentru că își face singur legea, mai ales atunci când este la volanul bolizilor lui, Gigi Becali nu mai ține cont de nimic și merge chiar și pe linia de tramvai.

Ieri, ziua în amiaza mare, scenele surprinse cu Gigi Becali par desprinse din filmele de acțiune. Fără nicio frică, acesta circula nestingherit pe linia de tramvai, ba chiar a și depășit un autobuz, fără să îi pese că s-ar putea pune în pericol.

@luciansora #gigibecali #gigi #becali #stb #bizonintrafic #doamneajuta ♬ Cine Stie Sa Conduce – Flaviu de la Cluj

 

Nici poliția nu-l oprește pe Gigi Becali

Filmarea cu Gigi Becali a ajuns virală, iar reacțiile fanilor nu au întârziat nici ele să apară. Mai mulți internauți au fost uimiți de curajul lui Becali de a circula nestingherit pe liniile de tramvai, ba chiar să depășească un tramvai fără să privească măcar înapoi.

Gigi Becali a demonstrat și în trecut că nu se lasă prea afectat de ceea ce se întâmplă în trafic. În urmă cu mai bine de o lună, acesta a fost implicat într-un accident pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală și nici măcar nu s-a coborât din bolid să vadă despre ce pagube este vorba.

Tocmai de aceea, probabil că și în ceea ce privește circulatul cu mașina pe linia de tramvai nu îl sperie, pentru că știe că lui nu i se poate întâmpla nimic grav, mai ales că este extrem de credincios.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro