Reclamă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai longevive cupluri de noi. Unul dintre marile lor avantaje este faptul că ambii activează în industria muzicală și le este mult mai ușor să înțeleagă unul altuia programul. Și, pentru că sunt prezenți de ani de zile în domeniu, nu mai este niciun secret că și banii pe care îi primesc sunt pe măsură.

Antonia și Alex Velea au demonstrat tuturor că iubirea adevărată există. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani și, în tot acest timp, relația lor nu a făcut decât să devină indistructibilă. Artiștii formează un cuplu puternic, iar familia este mereu pe primul loc pentru ei.

În ciuda faptului că amândoi sunt ocupați cu muzica, dar și cu alte proiecte conexe, se pare că mereu își găsesc timp pentru a petrece cu copiii lor. Antonia și Alex fac orice pentru ca celor mici să nu le lipsească nimic și, chiar dacă banii sunt importanți, prioritatea lor sunt cei mici.

Alex Velea: „Nu avem contract prenupțial”

De-a lungul timpului, Antonia și Alex au reușit să își contureze o imagine puternică și nu este de mirare că doar brandurile cu renume lucrează cu ei. Cei doi fac bani „frumoși” din campanii publicitare și din muzică, dar niciodată nu s-a pus problema unei competiții între ei.

Cine produce cei mai mulți bani în cuplul Velea - Antonia și cum se împart finanțele în familia lor
Social media

Acasă la Antonia și la Velea, banii sunt la comun și majoritatea sunt cheltuiți pentru nevoile familiei, dar nu sunt uitate nici micile mofturi. Ambii artiști sunt pasionați de modă, iar aparițiile lor sunt unele uimitoare, semn că investesc destul de mult și în acest capitol.

Însă, niciodată, cei doi nu au ținut sumele separat sau secrete unul de celălalt. Ba mai mult, consideră că acesta este un pas esențial pentru familie, pentru nevoile lor, dar este, totodată și un semn al încrederii în persoana de langă tine.

„Toți banii îi avem la comun, cum să îi avem separat?! Nu mi se pare chiar normal într-o familie să ții banii separat. Înțeleg teama oamenilor, dar n-aș aplica-o pe mine.”, a spus Alex Velea în podcastul lui Gojira.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro