Reclamă

Liviu Vârciu are un program destul de ocupat, mai ales de când au început filmările pentru noul serial de comedie de la Antena 1. Însă, niciodată nu uită de fanii lui și aproape că nu trece nicio zi fără să le povestească pe social media ce mai face și cum mai decurge viața lui. Chiar și atunci când este în impas.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai simpatici bărbați din showbiz și nu este de mirare că fanilor le face plăcere să îl urmărească. În fiecare zi, acesta vorbește cu urmăritorii lui și, spre deliciul tuturor nu are deloc secrete nici când vine vorba de relația cu Anda Călin.

Cei doi se înțeleg de minune și au o familie frumoasă, iar Anda este cea mai importantă persoană din viața lui Liviu. Pe lângă faptul că este femeie care îi este mereu alături, este și cea care i-a demonstrat că există iubire adevărată și că nimic nu este imposibil, atâta timp cât sunt împreună.

Liviu Vârciu, mesaj îngrijorător pentru fani. „Sunt la un pas de divorț”
Instagram

Liviu se joacă cu focul

Liviu o iubește enorm pe Anda, dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu se mai ceartă sau nu o mai supără. Prezentatorul este un familist convins, însă, are anumite pasiuni la care nu poate renunța deloc, chiar dacă nu sunt pe placul iubitei sale.

Azi, Liviu a adus acasă o mașină superbă, vintage, de culoare verde, ceea ce nu a încântat-o deloc pe Anda. Reacția sa a fost mai mult decât evidentă, iar Liviu a înțeles că noua lui achiziție nu este ceea ce se aștepta bruneta să vadă.

Pentru că nu este prima dată când Liviu Vârciu vine acasă cu astfel de achiziții scumpe, aceasta a învățat să citească și să interpreteze foarte bine reacțiile iubitei lui, ceea ce l-a făcut să creadă că este la un pas de divorț. Evident, totul spus în glumă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro