Reclamă

O descoperire demnă de filmele de groază s-a întâmplat în urmă cu mai puțin de o zi în unul dintre cele mai liniștite cartiere din Los Angeles. Poliția a demarat o anchetă pentru crimă după ce o femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă în congelatorul din apartamentul ei din centrul orașului.

În urmă cu ceva timp, ofițerii au răspuns au răspuns unui apel și s-au deplast în cartierul Bunker Hill, pentru a verifica dacă totul este în regulă cu locatarul dintr-un apartament, asta după ce vecinii nu au mai auzit nimic din acea locuință.

Ofițerii au descoperit victima decedată, ulterior identificată ca fiind Maleesa Mooney, în interiorul locuinței. Ea se mutase în apartament acum o lună.

Detectivii de la Biroul Central de Omucideri al LAPD au răspuns la locul incidentului și au preluat responsabilitatea investigației în caz. Ancheta a indicat că Mooney fusese ucisă în apartamentul ei, au declarat polițiștii.

Caz de-a dreptul șocant. Un model a fost găsit mort în congelatorul din propriul apartament
Global News

Cum a fost ucisă Mooney rămâne necunoscut. Însă, se așteaptă să se facă o autopsie la biroul legistului din comitatul L.A.

„Trebuia să îmbătrânim împreună”, a spus sora lui Mooney, Jourdin Pauline. „Asta nu ar fi trebuit să i se întâmple ei.”

Vinovatul este în libertate

Membrii familiei au spus că au fost îngrijorați la sfârșitul săptămânii trecute când nu au putut să o contacteze pe Mooney. Apoi, brusc, mesajele lor de pe iPhone în conversațiile text cu Mooney au trecut de la albastru la verde.

„Cine a făcut asta a furat lucrurile ei, pentru că încearcă să vândă iPhone-ul ei și MacBook-ul,” a spus Pauline. „Contul ei de iCloud a avut o alertă ca și cum ar fi fost pornit.”

Investigatorii cer ajutorul publicului în identificarea persoanelor responsabile de moartea lui Mooney. Locuitorii din clădirea respectivă au tras un semnal de alarmă de săptămâni întregi cu privire la o serie de incidente suspecte în și în jurul clădirii.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro