Reclamă

Fără doar și poate, Cleopatra și Edward Sanda au avut parte de experiența vieții lor în „America Express”. Deși nu a fost deloc un concurs ușor, cei doi au ales să lupte mereu, chiar dacă nu la nivelul celorlalte echipe. Din păcate, aseară Zeul Soare a fost roșu, iar biletul lor către Ecuador a fost spulberat. Însă, cei doi soți nu au fost deloc triști că au plecat acasă.

Cleopatra și Edward Sanda au părăsit aseară competiția „America Express”. Cei doi au fost pentru a treia oară la cursa pentru ultima șansă, iar acum, nu au mai avut nicio scăpare. Artiștii au ajuns cu o seară în urmă pe ultimul loc la Irina și, mai presus de asta, au avut parte și de un eveniment traumatizant.

Edward și soția lui au fost urmăriți de la mai mulți motocicliști care i-au amenințat cu pistolul. S-au tras focuri de armă lângă ei și nu a fost deloc un moment ușor de depășit. Tocmai de aceea, la cursa pentru ultima șansă, cei doi abia dacă s-au putut concentra la probe.

Cleopatra și Edward Sanda, primele declarații după ce au fost eliminați din „America Express”. „Dumnezeu atât a vrut să stăm”

Edward și Cleopatra, bucuroși că au scăpat cu viață

Ambii au fost destul de traumatizați, mai ales că totul s-a întâmplat extrem de repede. Edward și Cleopatra nu aveau deloc chef să alerge la ultima șansă și, cu siguranță, colegii lor nu i-ar fi trimis acolo, dar, din păcate, locul în cursă și l-au asigurat singuri.

Ca de obicei, cursa nu a fost deloc una ușoară, mai ales că s-au luptat cu Iuliana și Sonia și George cu Ionuț. La un moment dat, totul a fost extrem de strâns între ei și aproape că își suflau unul altuia în ceafă. Însă, ca de obicei, cei mai buni au reușit să se salveze.

Edward și Cleopatra au presimțit că Zeul Soare nu îi mai salvează a doua oară, așa că s-au împăcat cu ideea că vor merge acasă. După episodul traumatizant în care au fost amenințați cu pistolul, singurul lucru care i-a consolat a fost faptul că au scăpat cu viață.

„M-am și bucurat, dar mi-a și părut rău. Plânsesem oricum destul de dimineață, nu mai aveam lacrimi. A fost o experiență extraordinară, vă mulțumim pentru tot ce ne-ați oferit. Ne-ar fi plăcut să mai stăm, dar este greu să ne recuperăm moralul și forțele să putem duce acest show mai departe. Dumnezeu atât a vrut să stăm în concurs.”, a spus Edward.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro