Reclamă

Dorian Popa și Claudia Iosif au format un cuplu de mai bine de un deceniu. Fiind de atâta timp împreună, foarte multă lume se aștepta ca cei doi să își întemeieze o familie și, de ce nu, să se și căsătorească. Ei bine, se pare că niciuna dintre aceste variante nu a fost pe lista planurilor cuplului, iar artistul a și explicat de ce. 

Dorian Popa și Babs au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, dar se pare că, în urmă cu două săptămâni, cei doi au ales să pună punct relației lor. Vestea a picat ca un trăznet asupra fanilor și a familiei, mai ales că mulți se așteptau ca Dorian și partenera lui să ajungă în fața altarului.

Ei bine, Dorian și Claudia nu au avut niciodată intenția de a forma o familie tradițională, ci au pus mai mult accentul pe înțelegerea dintre ei și mai puțin pe actul care ar fi putut să îi unească. Atât artistul, cât și frumoasa brunetă s-au concentrat foarte mult pe carierele lor, așa că acum, când și-au spus adio, nu au avut niciun regret.

Adevăratul motiv pentru care Dorian Popa nu a vrut să aibă copii cu Babs. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație

Dorian Popa este singur

Deși au fost împreună 11 ani, Dorian Popa a declarat mereu că nu este adeptul căsătoriei și nici al copiilor, iar asta pentru că a conștientizat că nu are timpul necesar pentru a-l dedica unui bebeluș. Claudia a fost de acord cu ea, așa că relația lor a continuat fără astfel de responsabilități.

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”spunea artistul pentru click.ro.

Acum, Dorian Popa a rămas singur în casa sa luxoasă din Domnești, acolo unde Claudia sau Babs, așa cum o știu fanii, obișnuia să aibă lucreze în mansardă. Între timp, bruneta s-a mutat și și-a achiziționat o casă nouă, unde s-a mutat singură pentru că avea nevoie și de spațiu pentru afacerea ei care se extinde la o zi la alta.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro