Reclamă

Săptămâna aceasta a început cu o capcană pentru influencerii de la noi. Un tânăr care nu duce deloc lipsă de imaginație a creat un brand fictiv de brânză, apoi a trimis pachete de PR la 16 dintre cei mai populari influenceri. Printre ei s-a numărat și Oana Roman care acum, după ce fanii au văzut la ea o serie de story-uri cu brânza respectivă, a simțit nevoia să se justifice. 

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi și aproape că nu trece zi în care aceasta să nu interacționeze cu fanii ei. Oana le povestește anumite evenimente din viața ei și, atunci când este cazul, promovează și anumite produse în a cărora calitate crede sau le-a folosit.

Zilele acestea, la fel ca mulți alți influenceri de la noi, Oana Roman s-a trezit cu un pachet de PR din partea așa zisei Case Regale a României, mai exact, cu „Brânza Regelui”. Oana a fost plăcut surprinsă să primească un astfel de pachet, mai ales că venea însoțit și de o invitație la un eveniment special.

Oana Roman se apără după ce a picat în plasa promovării unui produs inexistent. Reacția vedetei
Social media

Oana Roman a pus punctul pe i

Nici fiica lui Petre Roman și nici ceilalți influenceri care au acceptat pachetele, precum Ana Morodan, Claudisky, Gabriel MG nu au bănuit nicio secundă că totul este o farsă și că acel pachet este, de fapt, o momeală pentru influenceri.

Acum, după ce momentele cu ei s-au viralizat, Oana Roman a simțit nevoia să puncteze câteva aspecte și să justifice de ce ea nu consideră că a picat în plasa tânărului Pete. Vedeta a subliniat faptul că ea nu a promovat nicio secundă acel produs, ci doar a vorbit comunității sale despre el.

Oana a făcut mai multe precizări, toate menite să sublinieze faptul că ea nu merită să fie pusă în aceeași categorie cu cei care chiar au promovat produsul și și-au indus fanii în eroare.

Oana Roman se apără după ce a picat în plasa promovării unui produs inexistent. Reacția vedetei
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro