Reclamă

Adda are toate motivele să fie în culmea fericirii. După doi ani în care s-a luptat cu boala Lyme și a trecut prin fel de fel de episoade, artista poate răsufla ușurată, căci medicul care s-a ocupat de ea i-a dat cea mai bună veste. Vedeta a încheiat tratamentul pentru boala Lyme, ceea ce înseamnă că este vindecată.

Ultimii ani au fost un adevărat carusel pentru Adda, dar și pentru familia ei. În urmă cu doi ani, artista a făcut nenumărate vizite la medic pentru a afla cu ce boală se confruntă. După mai multe diagnostice puse greșit și chiar recomandări de a merge la psihiatrie, Adda a aflat adevărut.

Artista a trecut prin momente grele în care a simțit că nu mai poate face față, însă, soțul și băiețelul ei i-au dat mereu putere. Perioada de recuperare nu a fost deloc una ușoară, însă, Adda a demonstrat că este o femeie puternică, cu chef de viață pe care nu o poate doborî o boală.

Adda este o luptătoare

Acum, după doi ani în care a urmat cu sființenie tratamentul medicului și a fost extrem de atentă la ceea ce mănâncă pentru a nu se pune în pericol, artista poate răsufla ușurată. Tratmentul ei a ajuns la final, ceea ce înseamnă că se simte mult mai bine și că procesul ei de vindecare a decurs extraordinar.

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14:30. Ideea e că, acum 30 de minute, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că oficial am terminat tratamentul pentru Lyme! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar…. și apoi o să mai beau și iar o să plâng…”a scris Adda pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)


Atunci când a primit diagnosticul, Adda nu credea că va reuși să treacă cu bine de această perioadă. Din fericire, totul a decurs extraordinar pentru ea și se număra printre puținii pacienți care au fost atât de voioși și atât de bine dispuși pe tot parcursul acestor ani în care a știut că suferă de boala Lyme.

Acum ceva timp, Adda a recunoscut că i s-a propus din partea unei echipe de medici să fie studiu de caz pentru această boală și a promis că va lua în considerare asta.

 


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro