Reclamă

Cazul Elodiei Ghinescu a fost unul dintre cele mai cunoscute, dar și controversate de la vremea respectivă. Mai exact, în 2007, polițistul Cristian Cioacă a fost acuzat că și-a ucis soția și că i-a ascuns cadravrul atât de bine, încât anchetatorii nu l-au găsit nici până în ziua de azi. Dar, chiar acum, Magda Ciumac a făcut niște declarații uimitoare.

Cazul Elodia Ghinescu a șocat o țară întreagă. Mii de oameni stăteau seară de seară cu ochii la TV să vadă evoluția cazului și să afle dacă sunt descoperite dovezi care să îl incrimineze pe Cristian Cioacă pentru cele comise. Între timp, Cristian Cioacă a ispășit o perioadă din pedeapsă și a fost și eliberat.

Părinții Elodiei încă suferă după fiica lor, mai ales că nu știu unde se află cadavrul Elodiei. Însă, se pare că acum, Magda Ciumac a ieșit la înaintare cu declarații halucinante prin care demonstrează că este o femeie periculoasă și îi sfătuiește pe toți să nu se pună cu ea.

Magda Ciumac, declarații halucinante. După 16 ani, a recunoscut că ea a ascuns-o pe Elodia
Viva

Magda Ciumac a recunoscut că orice se pune cu ea va avea soarta Elodiei Ghinescu, adică îi va ascunde de nu îi va găsi nimeni. Totul s-a întâmplat în timpul unui live pe TikTok, iar Magda părea revoltată pe o anumită persoană numită „Vulcanu”.

Magda și-a ieșit din minți după ce s-ar fi certat cu acest personaj pe nume Vulcanu, moment în care nu s-a mai putut controla sau abține și a recunoscut că ea a ascuns-o pe Elodia Ghinescu.

Mărturiile Magdei Ciumac au ajuns virale, iar mulți au rămas uimiți de lejeritatea cu care aceasta a spus lucrurilor pe nume. În continuare, mulți se întreaba dacă este o simplă glumă sau dacă acum, după 16 ani, Magda Ciumac a ieșit la iveală cu declarații care ar putea schimba întreaga anchetă și poate da peste cap totul.

„Vă mierlesc ca pe Elodia. Vedeți că nu glumesc. În urmă cu 15 ani, eu am ascuns-o pe aia că s-a întâlnit cu soțul meu. Acum este rândul lui Vulcanu.”

@playclip1 #viral #foryou #foryoupage #5pasidebine #romania #fypシ #fypシ゚viral ♬ sonido original – 𝐏𝐋𝐀𝐘▶️ 𝐂𝐋𝐈𝐏


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro