Reclamă

„America Express” este una dintre competițiile care le tentează cel mai mult pe vedetele de la noi. De acasă, de pe canapea, totul pare mult mai simplu, însă, atunci când ai rucsacul în spate și un singur euro pe zi, totul devine mult mai greu. De asta s-au convins pe propria piele Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Aproape că nu trece nicio ediție de „America Express” fără ca Edward Sanda și Cleopatra Stratan să nu facă ceva care să stârnească amuzamentul celor de acasă. În prima săptămână, toată lumea a fost îngăduitoare cu ei, mai ales că s-a considerat a fi perioada de acomodare. Însă, cei doi nu dau niciun semn că ar fi pregătiți de un asemenea concurs.

Cleopatra și soțul ei ajung mai mereu pe ultimele locuri, iar asta îi face pe concurenți să spună mereu „nu vreau să fiu ca Cleduții, să ajungem ultimii”. Cei doi nu se grăbesc deloc și pare că pentru ei competiția este mult mai grea decât pentru ceilalți, iar asta pentru că și-o îngreunează singuri.

Cleopatra și Edward Sanda, luați la mișto după ediția de aseară din „America Express”. Cei doi au confirmat că nu au înțeles deloc regulile jocului

Cleopatra și Edward, ultimii la misiune

Ieri seară, Cleopatra și Edward au demonstrat că nu au deloc spirit competitiv și că nu sunt deloc descurcăreți. Aflați în sânul Tribului Misak, Irina a dat startul unei noi zile cu un mesaj în limba pe care cei din trib o vorbesc zi de zi.

Cleopatra și Edward au primit și ei mesajul, dar nu au știut ce să facă cu el. S-au uitat la telefon preț de ore bune, iar în tot acest timp, colegii lor aproape că terminau misiunile. După mai bine de trei ore, artista s-a gândit să îi trimită un mesaj Irinei să o întrebe unde trebuie să meargă.

Cei doi au primit aceleiași indicații, dar în limba Tribului Misak. După ore întregi în care au stat, s-au gândit să caute pe Google Translate, evident, fără niciun rezultat.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro