Reclamă

Dana Budeanu este una dintre vedetele care a preferat să spună mereu adevărul, chiar dacă poate fi deranjant. Aceasta este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țară și nu este de mirare că este avizată să emită păreri. De fiecare dată, aceasta are argumente solide și este foarte greu ca cineva să o contrazică.

În ultima vreme, vedetele de la noi fac ce fac și atrag belelele ca un magnet. Zilele trecute, Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului din dotare. Artistul a fost dus la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice pentru a se afla rezultatul concret.

În urmă cu două zile, analizele de laborator au confirmat faptul că artistul consumase cannabis înainte să se urce la volan. Multă lume a fost surprinsă de rezultat, mai ales cei care nu îl credeau în stare pe Dorian să facă așa ceva. Însă, Dana Budeanu nu a fost deloc surprinsă, având în vedere istoricul vedetelor de la noi.

Dana Budeanu a recunoscut că 99% dintre vedetele de la noi au probleme serioase cu legea. Numai în ultimii ani, Lidia Buble și Ana Morodan au fost în atenția tuturor după ce au încălcat legea.

Dana Budeanu, reacție vehementă după ce s-a confirmat că Dorian Popa a condus drogat. „99% dintre vedete sunt în evidența DIICOT”
Instagram

Dana Budeanu: „E o nenorocire”

Lidia a încercat să ofere mită unor agenți de la Poliția Rutieră după ce a fost prinsă băută la volan, iar în ceea ce o privește pe Ana Morodan, povestea „contesei digitale” este asemănătoare cu cea a lui Dorian. Și anume, vedeta s-a urcat și ea beată, dar și drogată la volan, în condițiile în care avea permisul suspendat.

Tocmai de aceea, pe Dana Budeanu nu o mai surprinde nimic și nu i se pare deloc ciudat faptul că de la o zi la alta auzim că vedetele de la noi ba au fost prinse de poliție drogate, ba au ajuns în atenția autorităților.

„99% dintre vedetele din România se droghează, 99% dintre vedetele din România sunt în evidențele DIICOT, 99% dintre vedetele din România care sunt urmărite de adolescenții din România se droghează, dacă nu în fiecare zi, se droghează destul de des, de câteva ori pe lună.

Toate aceste lucruri se știu și vor apărea în perioada următoare. Este ca la arestări, iar când ești dependent, pentru că majoritatea sunt dependenți, toți ajung să se creadă Mick Jagger, este un stil de viață.”, a spus Dana.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro