Reclamă

Anul acesta, PRO TV a pregătit lovitura de grație pentru Antena 1. Trustul din Pace Protopopescu a împrumutat un format de peste Ocean care s-a dorit a fi rivalul emisiunii „Insula Iubirii”. Din păcate, lucrurile de acasă nu s-au potrivit deloc cu cele din Tenerife, așa că echipa se pregătește să își facă bagajele de întoarcere.

Nu mai este un secret pentru nimeni că emisiunile de divertisment prind foarte bine la publicul din România. Oamenii se distrează atunci când văd astfel de formate și fix pe acest principiu au mers și cei de la PRO TV. Bazându-se pe succesul emisiunii „Insula Iubirii”, PRO TV a crezut că poate veni cu cea spectaculos pe piață.

„Love Island”, un format care face ravagii pe Netflix a debutat în urmă cu câteva săptămâni pe PRO TV. Încă de la început, emisiunea a fost sortită pierii, iar asta pentru că a fost mutată la ore târzii, apoi de pe PRO TV a ajuns pe platforma online a trustului, Voyo.

Alina Ceușan, adevărul despre „Love Island”. De ce ajunge emisiunea la final după o lună de filmări
Instagram

Alina Ceușan: „Atât am avut de zis”

Fără doar și poate, audiențele nu au fost deloc așa cum se așteptau producătorii, chiar dacă au pus-o la cârma emisiunii pe Alina Ceușan, una dintre cele mai populare influencere. Este primul proiect de o asemenea anvergură pentru influenceră, dar se pare că a dat tot ce s-a putut pentru a face impresie bună la TV.

Acum, cârcotașii spun că audiențele slabe și faptul că emisiunea nu s-a ridicat deloc la nivelul așteptărilor i-a făcut pe producători să încheie totul mult mai repede. Deranjată de zvonurile din piață, Alina Ceușan a simțit nevoia să pună punctul pe i și să le explice tuturor de ce se va termina emisiunea.

Pentru cei care nu își mai amintesc, încă de la începutul primul episod „Love Island”, Alina Ceușan a precizat „cinci săptămâni” și se pare că acest termen este pe punctul de a se împlini, așa că emisiunea nu are motiv să mai continue.

@loveislandromania Atât am avut de zis❗️ #loveislandromania #protv #voyo ♬ original sound – LoveIslandRo


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro