Reclamă

În ultima vreme, Dorian Popa se bucură de atenție din partea publicului mai mult ca niciodată, dar nu este tocmai una pozitivă. În urmă cu mai bine de o săptămână, vloggerul a fost oprit de agenții de la Serviciul Rutier Ilfov și testat cu Drug Testul. Rezultatul a fost pozitiv, iar același lucru a fost confirmat și de analizele de laborator.

Dorian Popa este în mijlocul unor controverse și a pierdut multe persoane care obișnuiau să îi fie alături. Influencerul a fost prin drogat la volan și, cu siguranță, a fost un gest pe care multă lume nu se aștepta ca vloggerul să îl facă. Acum, după ce s-a confirmat că a urcat drogat la volan, Dorian va pierde o parte din colaboratori, dar și contracte.

Totuși, până când i se va comunica oficial pedeapsa pe care o are de ispășit, Dorian Popa își vede de treabă, mai ales că unele contracte nu pot fi amânate sau anulate. Cei care îl urmăresc de ani de zile știu foarte bine că acesta a bătut palma cu cei de la Shaormeria Băneasa și are o colaborare profitabilă cu ei.

De la acuzații, la distracție. Prima apariție publică a lui Dorian Popa după ce s-a confirmat că a urcat drogat la volan
Social Media

Dorian Popa își respectă, în continuare, contractele

Se pare că Shaormeria Băneasa s-a extins și a mai deschis o locație tocmai în Focșani. Fiind imaginea, dar și colaboratorul ei, Dorian nu avea cum să lipsească de la un asemenea eveniment, mai ales că au venit sute de fani să îl vadă. Însă, apariția lui a fost cu mult diferită față de cele din trecut.

@molia._111 #focsani #dorianpopa #foame #mare #la #focsani ♬ Portofele, portofele – Ionel Tudorache

Spre deosebire de alte dăți când era extrem de expansiv și de gălăgios, de data asta, Dorian Popa a fost mult mai liniștit. Vloggerul nu s-a mai afișat ostentativ cu bolizii din dotare, ci a fost adus la locația într-o mașină mult mai discretă, condusă de o altă persoană.

Momentan, Dorian nu a comentat deloc rezultatele de laborator primite, semn că liniștea lui este mult mai importantă.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro