Reclamă

Edward Sanda este prezent pe piața muzicală de ani buni și, în tot acest timp, a lansat hit după hit. Multă lume îl știe ca fiind soțul Cleopatrei Stratan, însă, puțini sunt cei care îi cunosc povestea de viață. Deși acum este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul nu a avut deloc o copilărie ușoară.

Edward Sanda a devenit cunoscut publicului larg după ce a participat la „America Express” împreună cu soția lui, Cleopatra Stratan. Cei doi sunt mai mereu la coada clasamentului, iar momentele cu ei sunt de-a dreptul savuroase. Cei din online se grăbesc mereu să îi judece, iar reacțiile lui Edward au devenit sursă de amuzament.

Deși este prezent de ani buni în industria muzicală, Edward Sanda nu a vorbit niciodată despre familia sa sau despre copilărie, semn că este o perioadă specială pentru el pe care nu vrea să o pună pe tavă, în fața fanilor. Și, totuși, în ultima vreme, acesta a început să fie mult mai deschis cu urmăritorii lui și a început să discute mult mai multe cu ei.

Drama lui Edward Sanda pe care nu multă lume o știe. „Am locuit o periodă la vecini”

Edward Sanda: „Mi-a fost extrem de greu!”

Nu multă lume știe că Edward Sanda nu a avut deloc o copilărie ușoară. La o vârstă foarte fragedă, acesta a trebuit să se descurce mai mult singur, iar asta pentru că părinții lui au plecat în Italia. Cei care îl urmăresc la „America Express” sigur au observat că artistul tinde mereu să se exprime în limba italiană.

Mama și tatăl lui Edward au plecat în Italia pentru a munci și pentru a-i asigura lui un trai mai bun și, mult mai târziu, surorii sale mai mici. Nu a fost deloc ușor pentru el, mai ales că era un copil. Ba chiar și acum își amintește că mult timp a fost nevoit să locuiască la vecini. Însă, se pare că acele vremuri grele l-au ajutat să devină omul din prezent.

„Cel mai singur m-am simțit în copilărie, când părinții mei au fost nevoiți să plece în Italia să muncească, iar eu fiind la școală a trebuit să rămân aici. Am locuit o bună perioadă de timp la niște vecini de cartier. Momentul acela a fost cumplit. Avem seri în care plângeam de dorul lor, nu mă regăseam.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro