Reclamă

Oana Roman este una dintre vedetele care vorbește extrem de sincer și corect despre orice subiect care îi atrage atenția sau care este de interes pentru comunitatea ei de fani. De data asta, fiica lui Petre Roman a simțit nevoia să își exprime liber părerea despre una dintre cele mai urmărite influencere de la noi, Carmen Grebenișan.

În ultima vreme, lumea influencerilor a fost afectată de fel de fel de scandaluri care nu sunt decât niște bile negre pentru aceste persoane care activează în online. De la episodul cu Valerie Lungu care s-a pozat cu un ziar care promova războiul din Israel, până la ultimele gafe ale lui Dorian Popa, niciuna nu a trecut netaxată.

Carmen Grebenișan face și ea parte din această lume și, chiar dacă ea a stat mereu departe de scandaluri și controverse, recunoaște că tot ceea ce se întâmplă o afectează și pe ea. Drept dovadă, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a povestit ce ar trebui să se întâmple cu astfel de influenceri.

Oana Roman, părere sinceră despre influencera Carmen Grebenișan. „Nu am nicio legătură cu ea, dar... ”
Instagram

Oana Roman: „Bravo, felicitări!”

Una dintre probleme care a fost adusă în discuție este cea legată de promovarea jocurilor de noroc. Chiar dacă la mijloc este vorba despre sume uriașe, Carmen este de părere că un influencer nu ar trebui să își asocieze imaginea cu acest domeniu.

Și, totuși, dacă cineva o face, blondina spune că respectivul influencer ar trebui pedepsit. Mai exact, ar trebui să nu mai primească niciun alt contract de promovare din partea altor branduri.

Oana Roman a văzut intervenția lui Carmen din emisiunea de la PRO TV și a reușit să îi creeze o părere foarte bună despre influenceră. Deși nu o știe personal și nu a avut nicio legătură cu ea, Oana a recunoscut că aplaudă poziția lui Carmen și că și-ar dori să vadă la mai mulți influenceri o astfel de abordare.

Oana Roman, părere sinceră despre influencera Carmen Grebenișan. „Nu am nicio legătură cu ea, dar... ”
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro