Reclamă

„America Express” a bifat deja primele etape în Columbia, urmând ca cele nouă echipe să ajungă să facă față unor noi provocări în Ecuador. Până acum, Zeul Soare a fost foarte blând cu concurenții și nu a trimis nicio echipă acasă. Însă, ca în orice concurs, doar cel mai bun poate să câștige.

„America Express” este una dintre cele mai dure, dar și frumoase competiții de la noi. An de an, nouă echipe se aventurează în experiența care îi poartă la capătul pământului. De data asta, „Drumul Soarelui” a continuat aventura de acolo de unde a fost lăsată sezonul trecut și anume, din Mexic.

Deși au trecut abia două etape din acest sezon, competiția este mai dură ca niciodată, iar echipele sunt extrem de motivate să câștige. S-au făcut alianțe, iar toate voturile oferite până acum au fost unele strategice, chiar dacă au dat naștere și unor animozități.

În ce ordine vor pleca acasă concurenții „America Express” și cine va câștiga, de fapt, marele premiu

„America Express” devine din ce în ce mai dură

Până acum, au avut loc două curse pentru ultima șansă, Edward și Cleopatra Stratan fiind prezenți la ambele. Din fericire pentru toate echipele care au trăit emoțiile acestei curse, Zeul Soare din cufăr a fost mereu verde, iar asta înseamnă că nimeni nu a plecat acasă.

Dar, minunea nu ține prea mult, plus că doar o echipă poate câștiga marele premiu. Potrivit zvonurilor din online, primii care pleacă acasă sunt Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Apoi, imediat după ei va pleca și echipa formată din Mike și Iulia Albu.

Parcursul în „America Express” se va încheia și pentru Ada și Tony, urmate imediat de Sonia Simionov și Iuliana Pepene. Ionut Rusu și George Tănase vor rata și ei marea finală, urmați imediat de Giulia și Vlad Huidu. Cei mai aproape de fiorul ultimei curse pentru marele premiu sunt Romică și Cătălin, ei fiind eliminați înainte de marea finală.

Finala „America Express” se va juca între Alexia și Aris Eram și Laura Giurcanu și Sânziana Negru, echipa influencerelor fiind cea care câștigă.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro