Reclamă

Uneori, disperarea poate atinge cote alarmante, iar de asta s-au convins atât angații unui aeroport, cât și pasagerii. O femeie care a pierdut zborul în care urma să se îmbarce a făcut tot posibilul pentru a urca în avion, doar că planul ei nu a fost unul de success.

Miercuri, o femeie a fost arestată pe Aeroportul Canberra din Australia, după ce a fost văzută alergând pe pistă într-o încercare aparentă de a opri zborul pe care părea că l-a ratat. Pasagerii de pe Aeroportul Canberra au înregistrat misiunea nereușită a femeii, iar videoclipul a ajuns viral.

În filmarea respectivă, se poate vedea cum femeie stă sub avionul QantasLink cu doar câteva momente înainte ca acesta să decoleze, încercând să atragă atenția pilotului. Apoi, se poate vedea cum se întoarce și merge înapoi spre aeroport după ce pilotul a refuzat să o lase să urce la bord.

@7newsadelaide

A passenger who apparently missed her flight has tried to catch it by running after the plane on the tarmac at Canberra Airport. The woman is seen trying to make contact with the pilot, who was watching from the cockpit in disbelief. #Canberra #Australia #7NEWS

♬ original sound – 7NEWSAdelaide

Femeia va da cu subsemnatul în fața instanței

Un purtător de cuvânt al Poliției Federale Australiene a declarat pentru Insider că femeia a fost arestată și acuzată din cauza incidentul de miercuri. Autoritățile au acuzat-o că a intrat într-o zonă aeriană de securitate fără permisiune, dar și pentru că deținea asupra ei o cantitate mică de cannabis, conform purtătorului de cuvânt.

Femeii i-a fost refuzată eliberarea sub cauțiune și urmează să se prezinte azi în instanță, conform comunicatului oferit de poliție. Un martor care a observat spectacolul de la poartă a declarat pentru 9News că pasagerii au fost șocați că femeia a reușit, totuși, să ajungă atât de departe.

Potrivit 9News, zborurile de la aeroport au fost întârziate doar aproximativ 10 minute din cauza incidentului.

În 2021, o pasageră a fost reținută de poliție la Aeroportul Internațional din Los Angeles după ce a încercat să se pună în fața unui avion care urma să aterizeze.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro