Reclamă

Irina Rimes a aflat pe propria piele că nu este deloc bine să te pui cu fanii lui Theo Rose. Artista este apreciată de milioane de persoane, iar faptul că artista din Moldova s-a legat de ea și de genul muzical pe care îl abordează, a creat un adevărat scandal în mediul online. Acum, ca să își mai spele imaginea, Irina a colaborat cu iubita lui Anghel Damian.

Cu sau fără voia ei, Irina Rimes a reușit să își pună tot online-ul în cap după momentul de la „Vocea României”. Acum câteva săptămâni, spiritele între jurați s-au aprins mai mult ca niciodată, asta după ce Irina a umilit-o pe Theo Rose din cauza genului muzical pe care îl abordează de ani de zile.

Susținută de Smiley și Tudor Chirilă, Rimes a subliniat în nenumărate rânduri că muzica de petrecere nu este muzică din care se poate face performanță și că nu este de viitor. Theo Rose s-a simțit atacată, având în vedere că ea poate cânta orice gen și încă foarte bine, așa că a izbucnit în lacrimi.

Irina Rimes s-a dat pe manele. Artista a colaborat Theo Rose pentru ca lumea să uite scandalul dintre cele două

Irina Rimes vrea să șteargă totul cu buretele

La scurt timp după difuzarea acestui schimb de replici, fanii s-au pornit împotriva Irinei Rimes și au pus-o imediat la punct. Cei care i-au luat apărarea lui Theo a jignit-o pe artista de peste Prut, așa că aceasta s-a simțit nevoită să se apere.

Irina Rimes a spus că întregul moment a fost prost înțeles și că între ea și Theo Rose nu există deloc tensiuni. Iar pentru a le demonstra asta fanilor, artista a trecut în zona ușor manelizată și a lansat o piesă alături de Theo, piesă care va fi pe coloana sonoră de la „Miami Bici 2”, filmul lui Codin Maticiuc.

Se pare că Irina a uitat de toate vorbele pe care le-a aruncat cu direcție către acest gen muzical și a demonstrat că succesul nu ține cont dacă o piesă este manea.

@underground.ro @Theo Rose @Irina Rimes @Kiss FM ♬ sunet original – UNDERGROUND 🩵


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro