Reclamă

Maldive este una dintre cele mai cunoscute destinații din lume, mai ales în rândul iubitorilor de plajă, soare și nisip fin. În ultima vreme, Maldive nu se mai numără printre locațiile inaccesibile, astfel că oricine are bani poate ajunge aici. Sau, cel puțin, așa credeau mulți până au auzit noile prețuri.

De câteva ore, în mediul online circulă o ofertă de vacanță în Maldive care a ridicat multe semne de întrebare în rândul oamenilor. Dacă până acum, cu toții eram obișnuiți cu prețuri mai mici, acum, se pare că un sejur de 12 zile costă cât un apartament în Capitală.

Oferta este prezentată de un agent de turism din Moldova care spune că pachetul este gândit special pentru Revelion și că este un preț excelent, având în vedere solicitările din acea perioadă. Deși agentul a pus patos în ceea ce privește prezentarea ofertei, glumele au început imediat să curgă.

Vacanța în Maldive care a scandalizat întreg internetul. Cum a ajuns să coste un sejur aici 75.000 de euro
Maldives

Oferta care a stârnit amuzamentul celor din online

În cei 75.000 de euro este inclusă cazarea de 12 zile în Maldive, zborul din București în data de 27 decembrie, asigurare medicală și masă de tip all inclusive. Prețul este pentru două persoane dar, chiar și așa, se pare că românii nu au fost prea convinși, ci au preferat să facă glume pe seama ofertei.

„Dacă nu vreau să cumpăr insula, ci doar să o vizitez, cât mă costă?”, „Cu 75.000 de euro îmi cumpăr casă în Moldova cu trei etaje”, sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

De obicei, în Maldive, condițiile de cazare variază în funcție de bugetul și preferințele fiecărui turist. Există, de asemenea, opțiuni mai accesibile pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mult, cum ar fi hoteluri și pensiuni mai simple pe insulele populate sau pe insulele locuite local.

Astfel, turiștii pot alege să-și personalizeze experiența în Maldive în funcție de nevoile și preferințele lor și tocmai de aceea este recomandat să te informezi înainte de arunca banii.

@ioncurmei11 75.000€ 📍2 persoane – Revelion Maldive 🌴 Zbor din București: 27.12.2023 Kudadoo Maldives 5* Inclus: ✅ Cazare 12 nopți ✅ Zbor tur/retur ✅ Transfer aeroport/hotel/aeroport ✅ ALL Inclusive ✅ Asigurare medicală Abinați-vă pentru cele mai bune oferte 💥💥💥 #pandatour #pandatur #travel #romania #vacanta #oferta #descopera #viral #plaja #oferta #viral #wanderlust #calatorie #viral #romania #travel #oferta #maldive #kudadoomaldives #kudadoomaldives #kudadooprivateisland ♬ Calm Down – Rema


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro