Reclamă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi se iubesc ca în prima zi sau, poate chiar mai mult, iar conexiunea dintre ei este din ce în ce mai puternică. Artistul are grijă ca soția lui să se simtă răsfățată mereu, așa că de ziua ei de naștere, i-a dăruit o excursie în unul dintre orașele iubirii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Relația lor este extrem de puternică și a trecut prin multe etape pentru a ajunge aici. În prezent, cei doi au tot ce și-ar putea dori, sunt sănătoși, au două fetițe minunate, așa că aleg să se distreze ori de câte ori au ocazia.

Atunci când sunt în România, Gabriela și Tavi muncesc foarte mult și abia dacă au timp să se relaxeze. Cei doi trebuie să asigure un confort familiei, așa că munca este destul de importantă și prioritară pentru ei. Tocmai de aceea, ori de câte ori prind câteva zile libere, aleg să plece din țară.

@taviclonda @Gabriela Cristea #victorienii #fabulos ♬ original sound – Tavi Clonda

Gabriela și Tavi se bucură de escapada romantică

De data asta, fiind o perioadă specială și anume, ziua de naștere a Gabrielei, Tavi a decis să își ia frumoasa soție și să plece la Roma. Din fericire, vremea bună a fost de partea lor, astfel că cei doi s-au putut distra și s-au putut bucura de toate frumusețile Italiei.

De departe, atunci când ajungi în Roma, una dintre cele mai râvnite cazări este celebrul apartament cu vedere la Fontana Di Trevi. De obicei, este foarte greu să prinzi un loc aici, dar se pare că cei doi soți s-au descurcat de minune și au parte de cea mai frumoasă priveliște.

Chiar dacă nu este deloc o cazare ieftină, Tavi și Gabriela merită din plin acest răsfăț. Locația se numește Trevi Ab Eterno, iar pentru o singură noapte, doi adulți plătesc pentru 10.000 de lei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cum nu mulți români își permit. Cât plătesc pentru aparamentul cu vedere la Fontana Di Trevi
Booking

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro