Reclamă

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. Spunem „a fost” pentru că în prezent, fostul afacerist din Izvorani a ajuns la azil, iar luxul și opulența pe care obișnuia să o afișeze sunt acum de domeniul trecutului. Vila s-a impozantă de pe malul lacului și-a pierdut tot farmecul și a fost mistuită de flăcări.

Irinel Columbeanu era mereu pe primele pagini ale ziarelor de cancan, iar asta datorită averii sale impresionante, dar și a stilului de viață pe care obișnuia să-l afișeze. Pe vremea când mulți români nici visau la mașini scumpe și bărci private, Irinel le avea pe toate și nu se ferea să se mândrească cu ele.

Acum, din păcate, din toată averea lui Irinel Columbeanu nu a mai rămas nici, iar el a ajuns să stea într-un azil, unde abia dacă îl mai vizitează cineva. În toată perioada în care a dus-o bine și arunca cu banii în stânga și în dreapta, Irinel avea mulți prieteni, dar acum, aproape că nu își mai amintește nimeni de el.

Detaliul uimitor din fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Singurele lucruri care au rămas neatinse de flăcările incendiului
Playtech

Vila lui Columbeanu a ajuns o ruină

Și tot puțină lume își mai amintește și de casa impozantă a acestuia din Izvorani. Însă, Anastasia, o tânără de pe TikTok a demonstrat că are un grad destul de ridicat de curiozitate, așa că a mers la vila fostului afacerist. Pentru nostalgicii care au apucat să o vadă în perioada de glorie, imaginile sunt dezolante.

Casa a fost cuprinsă de flăcări și abia dacă au mai „supraviețuit” incendiului câteva piese de mobilier. La parte, singurele obiecte care se mai văd sunt câteva scaune, un solar și, potrivit spuselor Anastasiei și câteva poze de familie.

Pe bar era pusă o poză cu Irinel și fiica lui, dar care se pare că a dispărut. Televizorul a rămas 60% întreg, iar ceea ce este și mai surprinzător este faptul că mai multe poze de familie au rezistat flăcărilor. Imagini cu tatăl lui Irinel, câteva cadre cu Monica și Irinuca, toate sunt intacte și pare că nici măcar nu au fost atinse de flăcări.

@anastasia_addams888 Am postat partea a doua tot pe tiktok, iar pe instagram o sa postez mai multe fotografii pe care le-am gasit in casa, neatinse de flacari ! Follow : anastasia_addams888 #fyp #foryoupage #foryou #irinelcolumbeanu ♬ sunet original – Anastasia Addams


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro