Reclamă

Kaufland pare că a furat startul de Black Friday, iar românii au fost extrem de receptivi. Ieri seară, mai exact, între 31 octombrie și 1 noiembrie, între orele 23:00 și 03:00 a fost noapte albă pentru vânătorii de reduceri.

Kaufland se numără printre lanțurile de magazine cu cei mai mulți clienți de la noi. Deși competiția este una acerbă, clienții fideli sunt mereu pe fază și se asigură că nu ratează nicio ofertă, iar ceea ce s-a întâmplat data trecută a fost dovada perfectă.

Luna noiembrie este cunoscută ca fiind luna dedicată evenimentului Black Friday, dar și multor altor reduceri. În fiecare an, românii devastează rafturile magazinelor, dar și platformele online de shopping și nu se lasă până nu pun mâna pe cele mai bune oferte.

Până acum, prea puțini magazine au anunțat data oficială de începe a Black Friday, dar un lucru este sigur. Și anume, Kaufland a luat fața tuturor.

Bătranii, cozi infernale la Kaufland

Ieri seară a fost un adevărat haos în unul dintre magazinele Kaufland din țară. Retailerul a pregătit reduceri de neratat pentru clienți și nu este de mirare că românii au făcut noapte albă pentru a pune mâna pe produsele dorite.

Uleiul la 2 lei a fost vedeta serii, dar nici alte produse nu au fost de lăsat pe rafturi. Oamenii au plecat acasă cu coșurile pline, iar cei care nu s-au trezit în miezul nopții au fost mai ghinioniști, căci nu au mai prins nimic.

Este pentru prima dată când Kaufland pregătește asta și se pare că promoțiile nu au fost în toată țara. Evident, după un astfel de eveniment care a fost ca o mană cerească pentru unii, au apărut și nemulțumiții.

Multe persoane au bătut obrazul celor de la Kaufland pentru faptul că nu au anunțat peste tot, inclusiv pe social media și că de asta informația nu a ajuns la toată lumea.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro