Reclamă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe TikTok găsim fel de fel de videoclipuri și de persoane care au ajuns celebre peste noapte. Acum, în atenția comunității din online este o tânără ale cărei videoclipuri adună milioane de vizualizări. Povestea ei este una extrem de rară, fiind cunoscută ca fata care nu se spală pe dinți.

Încă de mici am fost învățați să avem grijă la igiena orală și să ne spălam pe dinți în fiecare seară, dacă nu, chiar și după fiecare masă. Ei bine, de la această regulă există și excepții, iar una dintre ele este faimoasă pe TikTok. O tânără a stârnit controverse în mediul online după ce a început să se laude cu ceea ce face.

Abi Burleigh are 23 de ani și este virală, iar videoclipurile ei sunt ca un magnet pentru utilizatorii TikTok. Aproape că nu este filmare care să nu aibă milioane de vizualizări, dar și mii de comentarii, care mai de care mai acide și mai dure. Motivul?! Dantura lui Abi.

VIDEO. Ea este tânăra care nu s-a spălat niciodată pe dinți. Dantura ei este coșmarul oricărui medic stomatolog
Instagram

Imaginile cu Abi sunt greu de privit

Abi vorbește în online despre cât de puțin se spală pe dinți, mai exact, odată la câțiva ani. Orice medic stomatolog care ar vedea filmările ei i-ar spune că are nevoie urgentă să ajungă la un cabinet stomatologic. Dar, se pare că Abi nu este de aceeași părere.

Dantura ei se află într-un stadiu de degradare destul de avansat, dar se pare că asta nu o sperie. Ba chiar i se pare amuzant și se filmează special pentru a aduna like-uri. Toți cei care au văzut în ce stare se află dinții ei, au sfătuit-o să ajungă cât mai repede la un dentist, până nu este prea târziu.

Momentan, Abi nu este conștientă că lipsa îngrijirii dentare poate duce la probleme grave de sănătate, inclusiv infecții și pierderea dinților, așa că a decis să ignore toate mesajele și să se bucure de popularitatea din mediul online.

@abi.burleigh brushing my teeth for the first time in years…#brokenteeth #teethtok #viral #fyp #teethfailure #teethcare #teethcleaning #dentalimplants #abiburleighteeth #dentalgenetics #dreamsmile #rottenteeth #teethloss #crookedteeth #grwm #grwmforbed ♬ original sound – Abi


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro