Reclamă

Denisa Tănase a renunțat la prima sa pasiune pentru muzică și a dat lovitura în afaceri. Fără prea mulți bani la dispoziție, aceasta a reușit să pună bazele unuia dintre cele mai de succes branduri de parfumuri de la noi din țară. Cu zeci de magazine deschise în toată țara, Denisa a ajuns să se extindă și peste hotare.

Denisa Tănase se înscrie în categoria celor mai de succes femei de afaceri de la noi din țară. Brandul ei, My Geisha i-a rotunjit considerabil conturile și aproape că nu este femeie care să nu își comandat, cel puțin o dată, un parfum de la ea.

Faptul că din ce în ce mai multe femei sunt cucerite de ceea ce face ea, a determinat-o pe Denisa să deschidă magazine și peste hotare, acolo unde produsele ei se vând ca pâinea caldă. Dar, se pare că nu în fiecare magazin este totul numai lapte și miere, iar una dintre clientele ei a decis să spună adevărul.

Produse expirate la My Geisha

Femeia a postat în mediul online povestea ei cu brandul Denisei, fiind total dezamăgită de întreaga experiență. Femeia a povestit cum și-a dorit foarte mult un anumit parfum pe care nu l-a mai găsit în online, dar îi arăta ca este disponibil în magazin.

Denisa Tănase nu dă doi bani pe clienții ei. Experiența neplăcută pe care a avut-o o femeie cu brandul vedetei
social media

Ajunsă în magazin, a aflat cu stupoare că nici acolo nu este, vânzătoarele recomandându-i, în schimb, un ulei cu aceeași aromă. Ulei pe care, surpriză, nu putea să-l cumpere pentru că nu era nici acela disponibil. Angajatele au spus că stocurile sunt epuizate, dar femeia nu le-a crezut, având în vedere că abia dacă pune cineva piciorul în acel magazin.

La final, pentru a mai remedia situația, angajatele i-au dat femeii o pungă cadou cu anumite produse. Pe lângă parfumurile de tip mostră, femeia a descoperit că a primit o mască de ten și un tratament care urmau să expire în trei zile.

@aureliahhla #fypシ #my #geisha #hamburg #skincare #mask #peeling #grija #mare #foryou ♬ Originalton – Aurelia


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro