Reclamă

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi de la noi din țară și se poate lăuda cu sute de mii de fani în mediul online. Fără doar și poate, comunitatea lui de urmăritori a crescut după ce a participat la „Asia Express” împreună cu bunul lui prieten, Răzvan Fodor.

Sorin Bontea s-a bucurat din plin de experiența „Asia Express”. Acesta a plecat pe „Drumul Comorilor” fără să își propună să câștige, ci doar să se bucure de aventură. Bontea s-a coordonat de minune cu Răzvan Fodor, iar echipa lor se numără și acum printre preferatele fanilor, din toate sezoanele.

Spre deosebire de „America Express”, unde concurenții se pot înțelege mult mai ușor cu localnicii, având în vedere că vorbesc limba spaniolă, în sezonul în care a fost Bontea concurent, condițiile au fost mult mai grele. Cazarea a reprezentat mereu o dificultate pentru toți și nici autostopul nu a fost floare la ureche.

Sorin Bontea: „Toate echipele sunt mișto”

În continuare, Sorin Bontea se uită la emisiune, mai ales că acum poate trece totul prin filtrul său personal. Acest sezon i se pare spectaculos din punct de vedere al peisajelor și al culturii și crede că toate echipele se bucură de experiențe care se trăiesc o singură dată în viață.

Care sunt echipele preferate ale lui Sorin Bontea din acest sezon de „America Express”

Sorin Bontea recunoaște că este diferență mare între sezoane, iar pericolul din Columbia îl sperie destul de mult. în comparație cu Philippine și Taiwan, locurile pe care le-a explorat el pe „Drumul Comorilor”. Fiind la bază un chef extrem de priceput, Bontea nu poate să nu compare mâncarea din cele două sezoane și, fără doar și poate, la ei a fost mai rău.

Sorin a recunoscut că se uită la fiecare ediție de „America Express” cu aceeași curiozitate și deja a făcut un top al favoriților, cu mențiunea că toate echipele îi sunt simpatice.

„Echipele din sezonul acesta sunt amuzante, fiecare are farmecul ei. Îl apreciez tare pe Romică, are o vârstă, eu știu cum e să mergi într-o astfel de emisiune la o vârstă înaintată. Favoriții mei sunt Romică – Cătălin, Vlad și Giulia Huidu, Ionuț Rusu și George Tănase. Îmi place și de Mike și Iulia, e foarte amuzant cum lucrează ei, Iulia e foarte zen și corectă.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro