Reclamă

Într-o lume plină de proprietăți de lux, o casă neobișnuită a devenit recent subiectul tuturor conversațiilor. Cea mai scumpă casă din lume, cu o construcție care a durat o decadă, a fost finalizată într-un mod spectaculos. Cu o valoare estimată de peste 1 miliard de dolari, această locuință de excepție a impresionat lumea cu frumusețea și opulența sa unică.

Proprietatea, situată într-o locație secretă și exclusivistă, a fost proiectată de unul dintre cei mai renumiți arhitecți ai lumii. Cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, casa se înalță precum o fortăreață modernă și oferă o panoramă spectaculoasă asupra peisajului înconjurător.

Construcția acestei capodopere a luxului a durat nu mai puțin de 10 ani, într-o muncă titanică care a implicat sute de artizani, arhitecți și ingineri. Materialele folosite pentru a ridica această bijuterie arhitecturală sunt de cea mai înaltă calitate, iar fiecare detaliu a fost finisat cu grijă și atenție la detalii.

VIDEO. Aceasta este cea mai scumpă locuință din lume. Construcția ei a durat 10 ani
arhivă presă

Castelul a fost construit în 1651

Arhitectul care a ridicat și a proiectat această casă este același care s-a ocupat și și-a pus amprenta asupra Palatului Versailles. Clădirea impozantă are 40 de dormitoare, 5 camere de zi și o zonă de servit masă cu influențe roiale. În interior se găsesc piese de artă unicate, precum vaze primite de Napoleon din partea regelui Suediei.

În una dintre camere de zi se află un scaun neprețuit care a aparținut fiului Mariei Antoaneta. Toate piesele de artă, adunate și valorificate costă chiar mai mult decât însăși casa.

Una dintre bijuteriile acestei case este biblioteca care conține peste 20.000 de volume de istorie, cărți rare și extrem de valoroase. Dincolo de faptul că pe pereții bibliotecii se află mumii reale, în spatele unor rafturi se află pasaje secrete care duc către camere pline cu animale împăiate.

Cu o valoare incredibilă și o istorie de construcție de un deceniu, această casă se alătură listei selecte a celor mai prestigioase locuințe din lume, cucerind imaginația și admirația tuturor celor care au norocul de a o vedea.

 

@erikconover Part 1 | The Chateau is priceless and has been estimated to be worth around $1 BILLION. Its not for sale BUT available to rent out Follow to see the rest @zachariemaille #mansiontour #luxuryhomes #billionairemindset #billionaire #mostexpensivehouse #hometour #luxuryrealestate ♬ original sound – Erik Conover


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro