Reclamă

Sâmbătă, fanii serialului „Friends” au primit o veste extrem de tristă. Matthew Perry s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, iar moartea sa a ridicat multe semne de întrebare. Până acum, au existat multe speculații cu privire la cauza decesului, însă, ultimul său apel la 911 a elucidat o parte din mister. 

Matthew Perry a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreaga lume. Succesul său a culminat cu rolul din celebrul serial „Friends” care încă mai este urmărit și acum. Din păcate, cariera sa a ajuns la final sâmbătă, atunci când a fost anunțată moartea lui.

Matthew Perry a fost găsit inconștient în casa sa din Los Angeles. Cel care l-a găsit a fost asistentul lui personal pe care îl trimisese la cumpărături cu câteva ore înainte. Moartea lui a ridicat câteva semne de întrebare, mai ales că nu a fost comunicată cauza oficială a decesului.

Matthew nu a mai putut fi salvat

Însă, presa de peste Ocean a făcut publică ultima conversație la numărul de urgență 911. Potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, un apel a fost inițial puțin după ora 4 dimineața din casa celebrului actor.

Ultimul apel al lui Matthew Perry la 911. Înregistrarea care schimbă totul în ancheta privind moartea actorului din „Friends”
arhivă presă

Imediat după apel, medicii s-au deplasat de urgență la reședința lui Matthew Perry, dar a fost prea târziu pentru a se mai putea face ceva pentru el. Din înregistrarea respectivă, se pot înțelege câteva fraze cheie pentru ancheta poliției.

„Agent 23. Salvare 23. EMS 9 la radio. Ca răspuns la înec.” Alte fragmente din înregistrarea de 16 minute au fost semnalizate”, spune vocea de bărbat care se pare că este asistentul actorului.

Momentan, autoritățile nu au emis un comunicat cu privire la cauza care ar fi provocat moartea lui Matthew Perry. Se speculează că actorul ar fi consumat droguri, însă, în casa sa nu au fost găsite deloc droguri sau alte substanțe interzise.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro