Reclamă

Leonardo DiCaprio schimbă iubitele ca pe șosete, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Până acum câteva luni, presa de peste Ocean specula faptul că acesta ar fi pus ochii pe Gigi Hadid, unul dintre cele mai celebre modele din lume. Preferințele sale pentru modele și pentru fete tinere sunt cunoscute, așa că, acum, cu ocazia Halloweenului s-a afișat cu noua lui cucerire.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume și pare că nicio femeie nu este suficient de bună pentru el pentru a avea o relație longevivă. Momentan, DiCaprio este tot la nivelul în care el alegere femeile din viața lui și pare că nu are deloc gusturi rele, dacă este să judecăm după cele mai recente cuceriri.

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat, Leonardo și iubita lui, Victoria Ceretti au luat parte la una dintre marile petreceri de Halloween de la Hollywood. Cei doi nu au mers costumați, dar tot au atras atenția tuturor, iar asta din cauza gesturilor obscene pe care italianca le-a făcut fără nicio jenă.

Ce iubită „nebunatică” are Leonardo DiCaprio! Partenera actorului a renunțat la orice inhibiție și a trecut la gesturi obscene
Apropo.ro

DiCaprio și Victoria, sufletul petrecerii

Fără să le pese că sunt surprinși de camere, în timp ce toată lumea se distra, Victoria Ceretti a luat atitudine și i-a demonstrat celebrului actor cât de îndrăzneață și nebunatică este. Într-o fracțiune de secundă, italianca a băgat mâinele în pantalonii lui DiCaprio, iar gurile rele spun că i-ar fi băgat și degetul în fund.

Nu știm dacă asta este una dintre fanteziile ei, dar, cu siguranță, actorul nu a fost deloc deranjat, semn că relația lor este presărată și cu astfel de momente. Cei din anturajul celor doi spun că Leonardo ar avea planuri serioase cu Victoria Ceretti și că, de data asta, ar vrea o relație de lungă durată.

Nimeni nu îl mai crede pe DiCaprio, nu după ce a schimbat atât partenere și după ce palmaresul lui a făcut înconjurului lumii.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro