Reclamă

„America Express” este una dintre competițiile care l-a schimbat total pe Aris Melkior. Dincolo de faptul că a luat parte la una dintre cele mai frumoase aventuri alături de sora lui, Alexia, se pare că Aris s-a și îndrăgostit de nimeni alta decât Laura Giurcanu, adversara lui.

Zilele trecute, în media au apărut imagini cu Laura Giurcanu în timp ce se săruta cu Aris Melkior, fiul Andreei Esca. Aris este o prezență destul de discretă în lumea mondenă, deși provine dintr-o familie cunoscută, iar mama lui este nimeni alta decât Andreea Esca.

Atunci când imaginile cu cei doi au ajuns la ochii publicului, nimeni nu a știut cum și de unde au început să existe sentimente între cei doi. Ei bine, se pare că lucrurile au început să prindă contur încă din „America Express”, din cea de-a doua etapă, de când s-au întrecut pe drum.

Aris și Laura Giurcanu au început idila lor în „America Express”. Ce complimente i-a făcut fiul Andreei Esca modelului
Social media

Laura Giurcanu, curtată de Aris tot timpul

Mai în glumă, mai în serios, Aris și Laura Giurcanu au început să strige unul la altul că se iubesc, dar mulți au crezut că este o glumă. Ei bine, nu. Laura Giurcanu și Aris chiar au fost mai mult decât adversari, iar asta a fost confirmat și de către coechipiera ei, Sânziana Negru.

Sânziana a confirmat că Aris i-a făcut mai multe complimente, printre care și „ce picioare ai!”. Cei doi s-au uitat în continuu unul la celălalt, chiar și atunci când Irina Fodor explica noile probe, ceea ce a făcut-o un pic geloasă pe Sânziana Negru.

După respectivele imagini, idila lor s-a stins imediat. Niciunul dintre ei nu a comentat episodul, iar pentru a face ca totul să fie dat uitării, modelul a ieșit a doua zi la film cu fostul iubit din cauza căruia a suferit destul de mult. Dar, se pare că, deși spunea peste tot că nu îl va ierta pentru infidelitate, lucrurile s-au schimbat.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro