Reclamă

Au trecut mai bine de trei ani de la pandemia de Covid, poate una dintre cele mai dure perioade din ultimii ani. Atunci, când lumea a fost la un pas de colaps, salvarea a venit din partea marilor companii farmaceutice care au lansat, într-un timp destul de scurt, vaccinuri care să țină la distanță virusul.

În timpul pandemiei de Covid, salvarea multor persoane care au vrut să stea departe de virus a fost vaccinul. Destul de controversat la acea vreme și ținta multor teorii ale conspirației, vaccinul s-a dovedit a fi destul de eficient în majoritatea cazurilor. Acum, la mai bine de doi ani de la vaccinarea populației, ies la iveală detalii șocante din sânul companiei Pfizer.

Un reprezentant al companiei a recunoscut că angajaților Pfizer li s-a administrat un alt fel de vaccin, diferit față de cel care a fost pus la dispoziția întregii populații. Declarația șocantă a fost făcută în timpul unei întâlniri în Australia, atunci când reprezentantul a spus că Big Pharma a importat o serie de vaccinuri anti Covid, special creată pentru programul de vaccinare al angajaților.

Mărturii cutremurătoare. Reprezentații Pfizer au recunoscut că angajaților li s-a oferit o altă doză de vaccin decât cea a populației

O parte dintre angajații Pfizer au plecat după programul de vaccinare împotriva Covid-19

Vestea potrivit căreia angaților Pfizer le-a fost administrată o altă doză de vaccin împotriva Covid-19 nu a fost deloc una surprinzătoare pentru Dr. Ugur Sahin, CEO-ul BioNTech, compania care a lucrat cu Pfizer la dezvoltarea vaccinului. Ba mai mult, acesta a recunoscut că nici el nici măcar nu a fost vaccinat.

Atunci când au fost cerute rapoarte cu privire la programul de vaccinare al angajaților, Dr. Thiru, unul dintre medicii implicați a spus că totul s-a desfășurat conform unui grafic care a fost în concordanță cu vaccinarea întregii populații, excepții făcând cei care au avut anumite probleme medicale sau religii care nu le-au permis să fie vaccinați.

 

@ausvstheagenda Pfizer Representative Admits Employees Were Given SPECIAL BATCH of Vaccines at Senate Hearing… #Melbourne #Sydney #Perth #Adelaide #Brisbane #Canberra #Darwin #Australia #TikTok #News #fyp #trending #DanAndrews #USA ♬ original sound – Australians vs. The Agenda


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro