Reclamă

De câteva zile, Dorian Popa a intrat în atenția tuturor, însă, cu un subiect care nu îi face deloc cinste. Vloggerul a fost prins drogat la volan de către cei de la Serviciul Rutier Ilfov și a rămas fără permis, dar și fără dreptul de a conduce. Vestea s-a răspândit cu viteza luminii, iar prietenii lui au simțit nevoia să își exprime părerea în mod public.

Dorian Popa este unul dintre cei mai expansivi și energici vloggeri de la noi. De ani de zile, acesta a promovat un stil de viață sănătos și i-a încurajat pe toți cei care îl urmăresc să stea departe de orice tentații nocive care i-ar putea afecta. Dar, se pare că tocmai el a fost cel care a călcat strâmb.

Vinerea trecută, vloggerul a fost oprit în trafic și, în urma unui Drug Test, s-a descoperit că acesta a consumat substanțe interzise și s-a urcat la volan. Așa cum prevede cadrul legislativ, artistului i-a fost suspendat permisul de conducere, dar și dreptul de a mai urca la volan.

Andy Popescu, primele declarații despre cazul lui Dorian Popa. „Să nu ne grăbim să tragem concluzii”
Social media

Dorian este de părere că aparatele de testare sunt foarte vechi

Deși au trecut zile bune de la acel incident, Dorian Popa nu a comentat deloc cele întâmplate, semn că vrea ca organele legii să își facă treaba. Imediat după ce a fost oprit în trafic și testat, Dorian a fost dus la o unitate medicală din Capitală pentru a i se recolta probe biologice.

Bunul său prieten, Andy Popescu a simțit nevoia să își facă vocea auzită și a vorbit sincer despre acest caz. Andy și-a exprimat părerea cu privire la situația lui Dorian și i-a îndemnat pe toți să nu mai judece până când nu se află rezultatul final. Culmea este că, în urmă cu câteva luni, Dorian și Andy chiar au discutat acest caz într-un vlog.

„În general, e bine să nu ne grăbim cu afirmațiile până nu avem toate detaliile cazului (concentrație THC în sânge)”, a spus Dorian.

@andypopescuvlogsÎn general oamenii abia așteaptă să judece

♬ original sound – Andy Popescu


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro