Reclamă

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, iar aprecierile pe care le primește nu sunt doar din partea bărbaților, ci și a femeilor. Pentru că ce este frumos îi place și lui Dumnezeu, nu este de mirare că Antonia este complimentată din toate părțile. Acum, iubita lui Velea arată impecabil și se pare că trăsăturile ei frumoase se vor păstra și la bătrânețe.

Antonia poate spune că este norocoasă că are un astfel de fizic de invidiat. Vedeta are gene bune și moștenește trăsăturile frumoase de la mama ei, dar și muncește pentru a arăta impecabil. Artista a început să preia de la iubitul ei pasiunea pentru mersul la sală și, ori de câte ori îi permite timpul, acesta merge și se antrenează.

Însă, dincolo de disciplina sportivă, Antonia este foarte atentă și la ceea ce consumă și încearcă să stea cât mai departe de tentații. Iubita lui Velea nu vrea să cadă pradă bombelor calorice și, în plus, vrea să fie un exemplu și pentru copiii ei pe care îi învață să mănânce la fel de sănătos.

VIDEO. Cum ar arăta Antonia la bătrânețe. Vedeta nu este deloc speriată de anii în plus
Social media

Antonia va fi o bunicuță sexy

Antonia se poate lăuda cu un trup perfect și cu puține intervenții estetice. Singurul aspect pe care a simțit nevoia să îl îmbunătățească au fost sânii, iar asta după ce a adus pe lume trei copii. În rest, Antonia a încercat să fie cât mai naturală, lucru destul de rar întâlnit în rândul vedetelor de noi.

De fiecare dată când vrea o schimbare, iubita lui Alex Velea fie se joacă cu machiajele și explorează noi zone, fie, mult mai simplu, apelează la filtrele de pe social media. Artista a început să fie din ce în ce mai activă și pe TikTok, acolo unde comunitatea ei de fani devine din ce în ce mai mare.

Și, pentru că ține foarte mult la admiratorii ei, Antonia a vrut ca fanii săi să fie primii care văd cum ar arăta la bătrânețe. Nu putem spune decât că nu este rău deloc!

@antonia♬ Prada (Acoustic Version) – cassö & RAYE & D-Block Europe


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro