Reclamă

Ema Karter este unul dintre cele mai celebre nume din lumea dedicată adulților. Vedeta OnlyFans a făcut ravagii pe platformele cu conținut explicit, iar relațiile cu bărbați celebri au adus-o în lumina reflectoarelor. Mulți cred că Ema duce o viață perfectă și că a primit totul pe tavă, dar adevărul este cu totul și cu totul altul. 

Ema Karter este una dintre tinerele care a descoperit succesul pe un tărâm pe care mulți îl numesc interzis. Blondina este una dintre cele mai cunoscute prezențe din lumea OnlyFans, iar aparițiile sale pun pe jar bărbații. Asumată și sinceră din fire, aceasta a recunoscut că visul ei a fost mereu acela de a deveni cea mai cunoscută actriță din filmele pentru adulți. Și a reușit.

Ema a devenit populară și după relația pe care a avut-o cu Bogdan Mocanu, relație care nu a durat prea mult. Însă, insuccesul de pe planul personal s-a transformat într-un adevărat succes pe plan profesional. Numele ei a ajuns cunoscut la nivel mondial și este mândră că a reușit asta prin forțe proprii.

Cine este Ema Karter (Miruna Milu). Vedeta OnlyFans ascunde multe drame în spatele succesului din lumea dedicată adulților
Instagram

Ema Karter este cunoscută și în Statele Unite ale Americii

Vedeta OnlyFans nu a ascuns niciodată faptul că a provenit dintr-o familie modestă, de la țară, care a acceptat destul de greu faptul că aceasta face conținut pentru adulți. Chiar și acum, lumea din satul în care a crescut o arată cu degetul pentru ceea ce face.

„Am început cu OnlyFans, nu am fost prima din România. Și am spus că nu vreau să fiu prima, vreau să fiu cea mai bună din lume. Am văzut că se fac mulți bani și foarte rapid. Nu e greu să îți faci OnlyFans. Pe videochat este foarte greu, trebuie să știi o limbă străină.

Mie oricum îmi plăcea să pozez. Am vrut să fac ceva ce n-am mai fost în România. Am făcut filme pentru pagina mea de OnlyFans cu parteneri. Așa colaborez și acum cu actorii mari. Am câștigat premii în industria asta.”

În ultima vreme, Ema Karter nu a mai fost atât de prezentă în lumea mondenă și a recunoscut că a clacat și că a avut nevoie de o pauză. Tatăl vedetei s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a fost la un pas de a-și pierde viața.

Cine este Ema Karter (Miruna Milu). Vedeta OnlyFans ascunde multe drame în spatele succesului din lumea dedicată adulților
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro