Reclamă

De ani de zile, Dubai este promovat ca fiind un oraș al luxului și al opulenței, un paradis al tuturor posibilităților. În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români trăiesc visul din Dubai și, aproape că nu este persoană cu bani care să nu își fi luat un apartament în orașul bogătașilor.

Dubai este unul dintre cele mai impozante și mai cuceritoare orașe. Imaginile de acolo par desprinse din cele mai frumoase filme și totul este utopic. Aproape că nu este colț din Dubai care să nu fie pus la punct și care să nu fie perfect. Însă, ce nu știe multă lume este faptul că, în spatele acestei perfecțiuni se ascund și multe minusuri.

Așa cum era de așteptat, atunci când vorbim de un oraș precum Dubai, așteptările sunt la superlativ. Luxul este la el acasă, iar clădirile „zgârie nori” sunt prezente la tot pasul. Tocmai de aceea, nu este de mirare că unul dintre cele mai bine dezvoltate domenii este cel imobiliar.

VIDEO. Dubaiul pe care nu îl vezi în poze. Adevărata față a orașului luxos
Pixabay

Dubai, orașul extremelor

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români vor să se bucure de mirajul Dubaiului, dar nu doar în vizită sau vacanțe, ci pentru tot restul vieții. Drept dovadă, românii noștri au început să își cumpere proprietăți acolo, considerând că este o investiție de viitor și că nu sunt niște bani aruncați pe fereastră.

Printre cei care au trecut în portofoliul lor un apartament în Dubai se numără Bianca Drăgușanu, Larisa Udilă, Cătălin Botezatu, dar și mulți alții. Deși lor li s-a prezentat partea frumoasă a lucrurilor, așa cum era de așteptat, există și o parte mai puțin plăcută.

Dincolo de luxul și opulența pe care toată lumea o afișează în Dubai, există și partea săracă care locuiește la periferia acestui oraș extrem de bine promovat, iar imaginile sunt greu de privit.

@2tickets_ Asa arata Dubaiul pe care nu il vezi in poze #dubai #fy ♬ original sound – Tina & Razvan


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro