Reclamă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia se numără printre puținii artiști compleți și complexi de la noi. În ultima vreme, aceasta se axează mai mult pe călătorii și drumeții, dar nu a uitat nici de fanii ei cărora le-a pregătit un nou album, „Flex”. Evenimentul de lansare va avea loc în luna noiembrie, iar biletele s-au pus deja în vânzare. 

Delia este una dintre cele mai longevive artiste din industria muzicală. Prezentă de ani de zile în acest domeniu, vedeta a jonglat cu fel de fel de stiluri până l-a găsit pe cel potrivit ei. Acum, aproape că nu este piesă care să nu facă milioane de vizualizări, chiar dacă Trendingul românesc preferă manelele.

Hituri atât de multe ca în anii trecuți nu prea a mai avut nici Delia, mai ales că noua generația este mult mai fascinată de fenomentul trap. Însă, jurata de la „iUmor” continuă să facă muzică și, în tot acest timp în care a lansat două piese destul de controversate, artista a pregătit și un album.

Delia, mai scumpă decât artiștii internaționali. Cât costă biletul la evenimentul de lansare al noului album
social media

Delia este scumpă la vedere

„Flex” se numește noul ei material și este menită să arate o altă latură a artistei pentru că, de ce nu?! Delia este destul de cameleonică atunci când vine vorba de muzică și stil, așa că fanii ei primesc cu brațele deschise orice ar livra ea. Însă, de data asta, prețul la concertul ei i-a cam pus pe gânduri.

Delia își lansează oficial albumul în luna noiembrie, la Mina Museum, primul și singurul muzeu imersiv din România. Cei care vor să ia parte la o experiență unică trebuie să știe că biletele nu sunt deloc ieftine.

Mai exact, 490 de lei trebuie să plătească cei dornici să o vadă pe Delia, adică, cu 9 lei mai puțin decât cei care vor merge la concertul lui Ed Sheeran care este un artist de talie mondială.

Delia, mai scumpă decât artiștii internaționali. Cât costă biletul la evenimentul de lansare al noului album


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro