Reclamă

Acolo unde este Dorian Popa este și Cori, iar asta pentru că aceasta se ocupă de tot ceea ce înseamnă imaginea artistului în online. Între ei, totul a început ca o colaborare bazată pe ajutor reciproc, dar acum, este vorba despre un contract de muncă în baza căruia Cori este plătită așa cum se cuvine.

Dorian Popa este unul dintre cei mai vizibili artiști din mediul online. Fiind prezent de ani de zile în această lume, nu este de mirare că vloggerul a muncit din greu pentru ca imaginea lui să fie una fără de cusur. Și a reușit, dar, nu ar fi putut ajunge la acest nivel dacă în viața lui nu ar fi existat Cori.

Aproape că nu este vlog în care Dorian să nu spună „Filmează, Cori!”, iar asta pentru că tânăra este în permanență alături de el. 24 de ore, 7 zile din 7, Cori este alături de Dorian Popa și se asigură că tot ceea ce înseamnă prezența și vizibilitatea lui în online sunt bine puse la punct.

Câți bani îi oferă Dorian Popa lui Cori, mâna lui dreaptă. „Salariul a crescut de vreo cinci ori”
Instagram

Cori este mâna dreaptă a lui Dorian Popa

Cori și Dorian se cunosc de pe vremea când artistul cânta alături de LaLa Band. Cori este o mare fană de-ale lor, iar Dorian Popa a fost impresionat de dedicarea și de priceperea ei la tot ceea ce înseamnă mediul onine. La început, artistul și Cori s-au înțeles să se ajute reciproc, el să o promoveze în online, iar ea să îl ajute cu filmatul.

Între timp, Cori a demonstrat că este extrem de ambițioasă și de muncitoare și, cum atribuțiile ei au devenit din ce în ce mai multe, Dorian a decis să o angajeze cu acte-n regulă. Acum, Cori are un contract de muncă, este remunerată așa cum trebuie și are parte chiar și de prime.

Dorian Popa nu a vorbit niciodată cu subiect și predicat despre sumele pe care i le oferă lui Cori, dar a recunoscut că sunt raportate la munca pe care o depune.

„Salariul nu o să îl spun niciodată, e o chestie confidențială. Dar e un salariu generos și a crescut constant de-a lungul timpului. Cred că a crescut de vreo cinci ori de când lucrăm. Iar cadourile și bonusurile sunt extrem de consistente pentru că, a se înțelege, Cori este un om extrem de dedicat job-ului ei. Și pe lângă faptul că este extrem de dedicată, este și extrem de profi.”, a spus Dorian Popa potrivit profm.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro