Plecarea lui Cătălin Scărlătescu și a colegilor lui nu a fost deloc ușoară pentru Antena 1. Cei trei se aflau la cârma unuia dintre cele mai de succes formate TV și nu mai este un secret pentru nimeni că chefii atrăgeau audiența. Dar, cum orice sfârșit este un nou început, se pare că lui Cătălin i-a priit de minune plecarea și chiar a bătut palma pentru un nou proiect.
După 12 sezoane petrecute la „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au decis să pună punct colaborării cu Antena 1. Decizia i-a luat pe toți prin surprindere, inclusiv pe cei din producție care se așteptau ca cei trei chefi să revină din octombrie pe platourile de filmare.
Se pare că Scărlătescu și colegii lui s-au săturat de zilele interminabile de filmat, de programul haotic, iar oboseala și-a spus cuvântul. Astfel, singura variantă potrivită pentru ei a fost plecarea din trust. Dar, asta nu înseamnă că fanii nu vor mai auzi de ei.
Cătălin Scărlătescu continuă să gătească din pasiune la restaurantul său, iar acesta nu este singurul proiect în care se dedică trup și suflet. Pentru că este prezent în bucătărie de ani de zile și pentru că a vizitat multe țări, cheful a decis să lanseze o carte de bucate, dar nu una clasică.
Cartea se lansează în ediție limitată
Experiența sa gastronomică l-a îndemnat să lanseze o carte video după care fanii lui pot găti rețete din toate colțurile lumii. Momentan, cartea nu este gata, iar Cătălin pune la punct ultimele detalii înainte de lansare.
Cartea lui Cătălin are un titlu special, „Grătar de călător” și descrie exact experiența lui gastronomică de-a lungul timpului. Fanii care vor să pună mâna pe ea trebuie să se înscrie online pe o listă de așteptare. Apoi, vor fi notificați când vor putea cumpăra materialul la care Cătălin a muncit cu atâta drag.
„Pe 25 octombrie, am avut bucuria de a filma „Grătar de Călător”, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele.”, a spus cheful pe social media.