Reclamă

Carmen Tănase nu mai are nevoie de nicio introducere, nu după ce și-a petrecut ani de zile pe marile scene ale teatrului din România, dar și pe micile ecrane. Carmen este un munte de talent și nu există personaj pe care să nu îl fi interpretat magistral. Dar, deși se poate adapta oricărei situații, recunoaște că are și oameni cu care nu rezonează deloc.

Carmen Tănase se numără printre actrițele care s-a dedicat trup și suflet marii sale pasiuni. Carmen are în spate ani și ani de carieră, iar în tot acest timp i-a convins pe mulți că nu duce deloc lipsă de talent. Meseria de actor o face din pasiune, dar asta nu înseamnă că nu a avut de trecut și anumite obstacole.

De-a lungul carierei, Carmen Tănase a avut zeci, sute de roluri și pe toate le-a interpretat fără cusur. Atunci când a primit un personaj nou, Carmen a știut că trebuie să îl studieze foarte bine și trebuie să se identifice 100% cu el. Pe platourile de filmare, actrița a fost o adevărată sursă de inspirație pentru colegii ei, mai ales pentru cei mai tineri.

Carmen Tănase replică acidă la adresa Biancăi Drăgușanu. „Ea ar trebui să joace în alte filme”

Carmen Tănase, vehementă la adresa Biancăi

Direct sau indirect, marea actriță a modelat multe persoane, iar o mare parte din tânăra generație îi este recunoscătoare și azi pentru ceea ce a putut să învețe de la ea. Fiind o adevărată profesionistă, nu este de mirare că actrița poate fi pusă în orice ipostază și se descurcă de minune. Dar, există și excepții.

De-a lungul timpului, Carmen Tănase a fost nevoită să împartă platoul de filmare cu multe persoane. Cu unele s-a înțeles de minune și au rămas prieteni, cu unii a colaborat doar pe perioada proiectului respectiv și atât. Tocmai de aceea, Carmen a recunoscut că există anumite persoane cu care nu ar putea lucra, iar una dintre ele este chiar Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu nu ar juca în filmul meu. Nu ar avea ce să joace, filmul meu este un film trist. Ea ar trebui să joace în alte filme”, a spus Carmen.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro