Reclamă

„America Express” este una dintre competițiile care au scos-o din zona de confort pe Iulia Albu. Pentru prima dată, vedeta a acceptat să meargă într-o emisiune alături de iubitul ei, dar aventura nu a fost deloc așa cum se așteptau cei doi. Tensiunile sunt  la ordinea zilei, mai ales că probele nu sunt deloc ușoare pentru niciunul dintre ei. 

Nimeni nu se aștepta ca Iulia Albu să accepte provocarea de a pleca la căpătul lumii. Vedeta este obișnuită cu un anumit confort de acasă și, cu siguranță, nu a fost deloc ușor pentru ea să concureze în „America Express”. Probele de aseară au scos-o din sărite pe Iulia Albu și nu a stat prea mult pe gânduri și și-a vărsat nervii pe Mike.

Cei doi sunt de puțin timp împreună, iar „America Express” a fost testul suprem al relației lor. Iulia este foarte atentă la imaginile care se difuzează cu ea, așa că nu tolerează ca certurile și înjurăturile să fie date la TV. Însă, din păcate pentru ea, ediția de aseară a fost doar despre asta.

Iulia Albu și Mike, despărțiti după „America Express”. „A fost violent verbal”

„Eram aproape despărțiți înainte de concurs”

Iulia a simțit că nu mai poate face față probelor, iar culesul de fructe i-a pus capac. După o zi destul de grea, după ore întregi de stat la autostop, Iulia și Mike au simțit că își pierd controlul printre pomii fructiferi.

După probele de aseară, multă lume a crezut că între ea și Mike s-au produs anumite schimbări și că au avut probleme în cuplu. Supoziția publicului a fost reală, căci totul a fost confirmat și de Iulia. Vedeta a recunoscut că după ce s-a terminat „America Express”, ea și Mike au stat separați o lună.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro. 


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro