Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că Monica Gabor a fost tratată ca o prințesă de când a început să fie într-o relație cu Irinel Columbeanu. Modelul a dus o viață de lux, iar la 18 ani avea parte de lucruri la care colegii ei de liceu nici nu îndrăzneau să viseze. Pe lângă faptul că era dusă cu barca la școală, Monica a beneficiat și de un șofer plătit din banii lui Irinel.

Monica Gabor poate spune că s-a născut sub o stea norocoasă și că a devenit o adevărată răsfățată a sorții după ce l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu. Deși mariajul ei nu a durat prea mult timp, a fost suficient pentru a se bucura de tratamente demne de o prințesă, mai ales pentru vremurile acelea.

Poate că nu multă lume își mai amintește, dar Monica Columbeanu era printre puținele vedete care avea propriul șofer. Și încă ce bodyguard! Ricky, așa cum era cunoscut în spațiul public, făcea ravagii în rândul doamnelor și domnișoarelor. Cu un corp de invidiat, Ricky era de nedespărțit de Monica.

Îl mai ții minte pe șoferul Monicăi Columbeanu?! Ce s-a ales de Ricky și cu ce se ocupă în prezent
Antena 3 CNN

Ricky a dispărut din peisajul monden

Vedeta își alegea singură personalul, așa că nu este de mirare că toți erau tineri și sexy. Ricky, pe numele lui real Voicu Pânzar și-a căpătat porecla de „Ricky Martin de România”, iar asta din cauza aspectului fizic care aducea destul de mult cu cel al starului de peste hotare.

Ricky a făcut parte din echipa de modele a lui Cătălin Botezatu, iar frumusețea lui a fost admirată pe podiumurile internaționale de modă. Acesta și-a dat demisia din funcția de șofer al Monicăi chiar în momentul în care modelul și afaceristul Columbeanu erau în divorț.

După acea perioadă, Ricky s-a retras din atenția publică și pare că duce o viață liniștită alături de soția lui. Voicu Pânzar, pe numele lui real s-a căsătorit cu fiica afaceristului Miron Gherman, din Turda și au împreună o fetiță.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro