Reclamă

De departe, plecarea celor trei chefi de la Antena 1 a fost o lovitură dură pentru trust, dar și o veste proastă pentru fani. Cu doar câteva săptămâni înainte de a intra pe platou să filmeze noul sezon, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au anunțat că nu mai au de gând să fie jurații de la „Chefi la cuțite”.

„Chefi la cuțite” era singura emisiune culinară longevivă de pe micul ecran. De ani de zile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au aflat la masa juraților și au fost responsabili cu modelarea celor care își doreau o carieră în lumea gastronomică. Însă, de acum încolo, acest lucru nu va mai fi posibil.

Cu doar câteva zile înainte de difuzarea marii finale a acestui sezon, cei trei chefi simpatici au anunțat că se retrag din acest proiect și că nu mai vor să revină la filmări. Decizia a fost luată de cei trei la unison, iar ca principal motiv a fost invocată oboseala acumulată de-a lungul timpului.

Clauza secretă din contractul celor trei chefi. Ce pățesc, în cazul în care sunt dați în judecată de Antena 1
Captură Antena 1

Clauza care le pune bețe în roate multor vedete

Evident, alegea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu a fost deloc pe placul producătoarei Mona Segall. Tocmai de aceea, aceasta a decis să nu lase lucrurile nerezolvate, așa că, împreună cu alte nume importante din producție și din trust au ales să îi dea în judecată pe cei trei chefi.

Dacă începe războiul între cei trei chefi și Antena 1, gaura financiară pentru bucătari va fi una imensă. Mai exact, 1 milion de euro pentru fiecare, iar asta pentru că au luat din scurt decizia de nu mai fi pe micul ecran.

Dauna financiară este, de fapt, o clauză secretă pe care o au trecută în contract toate vedetele de la Antena 1. Cu alte cuvinte, se stipulează că dacă cineva a părăsit proiectul fără acordul televiziunii, se obligă să plătească daune financiare în valoare de un milion de euro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro