Reclamă

Un post de televiziune foarte cunoscut de la noi din țară a ajuns de râsul lumii în online, asta după ce un reportaj regizat nu a decurs deloc conform planului. Ideea inițială a fost ca reportera respectivă să arate cât de tensionată și periculoasă este situația pe terenul războiului, însă, filmările păreau desprinse dintr-un alt peisaj.

O bilă neagră pentru unul dintre cele mai celebre posturi de știri de la noi din țară. Cunoscut pentru faptul că difuzează mereu materialele calitative, de data asta, din dorința de a impacta cât mai mult publicul, televiziunea respectivă a ajuns să dea în penibil, iar materialul video să ajungă viral.

O reporteră a fost trimisă pe teren pentru a le arăta tuturor cât de grea este atmosfera în plin război. Aceasta transmitea informațiile de jos, pusă pe burtă, mimând un așa zis pericol. De fapt, în jurul ei nu se întâmpla nimic, ba chiar era liniște și pace, iar asta se poate vedea din cadrele din spatele ei.

Fake news despre războiul din Israel. Situația penibilă cu o reporteră româncă, ajunsă virală
60m.ro

Trimisa special în Israel a jucat teatru

Cristina Cileacu, reportera în cauză, s-a conformat indicațiilor primite și a făcut tot posibilul pentru a reda spaima și tensiunea din jur. Însă, din păcate, actoria ei nu a fost cea mai bună și se pare că a uitat un detaliu extrem de important. Și anume, faptul că prin spatele ei treceau oameni pe bicicletă, extrem de relaxați.

Cei care au văzut imaginile sunt de părere că reportera nici măcar nu se afla în zona de conflict, ci a filmat cadrele chiar în București, judecând după lejeritatea cu care oamenii se plimbau pe stradă.

Din dorința de a face un material care să fie apreciat de public și nu numai, reportera nu a făcut decât să aducă o bilă neagră postului de televiziune, iar ea s-a bucurat de un val de faimă, însă una negativă.

@ovipau Adevaratele știri sunt regizate , @cristina Cileacu Asta nu mai știu ce să facă , se trântesc pe jos când ali în spatele ei se plimbă , alți doi merg pe bicic, dar ea s-a aruncat pe jos 😂😂😂 cat de penibil poți să fii ?? #digi24 #cristinacileacu #fakenews ♬ sunet original – ovipau


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro