Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că, în ultima vreme, în rândul vedetelor a devenit o adevărată modă ridicarea de cartiere rezidențiale. A fost necesar doar ca cineva să dea startul, în cazul de față, Dorian Popa, apoi, rând pe rând, a mai apărut câte un cartier. De data asta, Dani Mocanu a ieșit și el la înaintare cu proiectul lui.

Bucureștiul este orașul în care se ridică din ce în ce mai multe cartiere rezidențiale. Blocurile noi apar ca ciupercile după ploaie, dar, în zonele limitrofe Capitalei, casele sunt la mare căutare, așa că dezvoltatorii imobiliari se adaptează. După trendul pornit de Dorian Popa de a ridica de la zero un cartier, din ce în ce mai multe vedete s-au simțit atrase de lumea imobiliarelor.

Lunile trecute, Tzancă Uraganu anunța și el că a depus actele pentru TZU Residence, un cartier dedicat celor mai pretențioși, dar și celor cu potențial financiar. Însă, în timp ce Dorian și Tzancă și-au făcut reclamă încă din stadiu incipient, Dani Mocanu a ales o altă strategie.

Dani Mocanu a rupt gura târgului. Cum arată cartierul rezidențial ridicat de către manelist
social media

Tzancă a început construcția cartierului acum doi ani

Manelistul a mers pe principiul „tace și face”, iar acum, a venit în fața fanilor cu cel mai ambițios proiect și anume, primul lui cartier rezidențial ridicat de la zero. DM Residence se află în Ștefănești, județul Argeș, este deja finalizat, așa că își așteaptă primii cumpărători.

Deși este arestat la domiciliu, Dani Mocanu a dovedit că nu s-a plictisit deloc și că a avut în ce să își investească banii și timpul. Artistul a lucrat cu o echipă în care a avut încredere deplină și nu este de mirare că rezultatul arată exact așa cum și-a dorit și cum a planificat încă de la început.

„Vă prezint cel mai luxos cartier din Ștefănești, Argeș. Construcțiile sunt începute în 2021 și sunt finalizate de curând. Vorbim de vile extra luxoase, cu un teren de circa 350 mp pentru fiecare.”, a spus manelistul în prezentarea cartierului său.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro