Reclamă

Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai au nevoie de nicio introducere. Cei doi au făcut înconjurul lumii datorită talentului și muzicii lor și nu este de mirare că și-au făcut legături peste tot. În timp ce mulți români l-au văzut pe Johnny Depp doar la TV, artiștii sunt foarte buni prieteni cu el și se întâlnesc de multe ori în conjuncturi comune.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt doi dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară și nu numai. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că nu duc deloc lipsă de talent și că, dincolo de muzică, cei doi pot face orice are legătură cu arta. Tocmai de aceea, au decis să treacă în tabăra actoriei.

Poate că nu multă lume știe, dar familia Clejanilor se cunoaște și chiar este prietenă cu Johnny Depp. Artistul a fost fermecat de muzica lor în urmă cu mulți ani, iar de atunci, au rămas prieteni. De fiecare dată când au ocazia, cei trei se întâlnesc și petrec timp împreună, iar acum, cu toții sunt implicați într-un nou proiect.

Imagini inedite cu Viorica și Ioniță de la Clejani. Cei doi artiști filmează alături de prietenul lor, Johnny Depp
Instagram

Viorica și Ioniță au intrat repede în pielea personajelor

Johnny Depp a revenit pe platourile de filmare după o perioadă în care a avut mult de suferit din cauza procesului intentat de Amber Heard, fosta lui soție. Actorul nu a mai fost cooptat în nicio producție, ba chiar a pierdut și rolul căpitanului Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe”.

Acum, se pare că actorul a pus mâna pe un alt rol într-o producție care se filmează de ceva timp în Ungaria. Depp joacă alături de Al Pacino, iar mai nou, distribuției s-au alăturat și Viorica și Ioniță de la Clejani. Momentan, despre rolurile celor doi nu se știe nimic, dar din primele imagini, se poate deduce faptul că artiștii dau tot ce este mai bun pentru a se integra și pentru a nu dezamăgi pe nimeni.

@paparazzi_tiktok0fficial #fyp #fypage #romaniaviral #foryoupage #viralvideo #foryou ♬ original sound – Paparazzi_tiktok0fficial


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro